• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Macko

Macko

Novi član
Tu od
31 Lis 2016
Poruka
6
Pozdrav svima!

Čuo sam od svojeg dobrog prijatelja Oficira da je ovo vrlo zanimljiv i kvalitetan forum na kojem se uz dobru zezanciju može i svašta naučiti i saznati. Osobno nisam neki veliki poljoprivrednik, ali svaštari se konstatno desetljećima i tu je nakakav OPG. Sada se pojavila prilika i u kupovini sam večeg traktora marke Renault Ceres 95 X i prvenstveno me zanima što više podataka o njemu budući da je na internetu općenito slabo podataka. Inače u obitelji je već 40 godina i IMT 533 De luxe iz 1975.-te godine koji se jako puno naradio (nekad je bila veća poljoprivreda).
Nadam se ugodnoj atmosferi i hvala na prijemu! :(rofl):
 

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,324
Dobro došao na Poljoprivredni Forum!

Pozdrav Macko, dobrodošao na Poljoprivredni Forum!


p.s. Prije početka korištenja foruma možeš malo pogledati pravila i upute, tamo imaš korisnih informacija koje će ti olakšati snalaženje na forumu.
 

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
6,023
Dobro došao na Poljoprivredni Forum!

Dobro nam došao Macko.


p.s. Prije početka korištenja foruma možeš malo pogledati pravila i upute, tamo imaš korisnih informacija koje će ti olakšati snalaženje na forumu.
 

Macko

Novi član
Tu od
31 Lis 2016
Poruka
6
Hvala. Rijetko sam ovdje. Eto mali rezime. Spomenuti Renault je kupljen, za sad spram IMT-a533 i Ursusa C-335 ....preporod, zapravo niti nemam adekvatnih priključaka za nj. Koliko meni treba služit će još dugo dugo. Boljke koje smo primjetili, hidraulik malo poskoči kad drži priključak, ali mislim da nije nešto još alarmantno, moje priključke će držati tako još 20 godina, simering na izvodu za kardan je promjenjen, cca 250 kn jer je tu malo slinilo, ulje u motoru i prednjem kraju je promjenjeno kao i filteri , još je potrebno u getribi. I ono što me malo brine niz brijeg pogotovo pod teretom izbacije mjenjač ,onaj manji za brze/spore. potrebno ga je samo malo poprimiti. Za sad to neću raskapati osim ako nije jednostavno pa zato to i pišem ovdje, nisam siguran gdje bi to spadalo, pa molim moderatore da pospreme u temu u koju bi trebalo. Inače s obzirom da gotovo svaki rabljeni traktor ima neku manu, ja sam zadovoljan, velim ovo je preporod.
 

Najnoviji postovi

Na vrh