• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Prodajem Malčer nož i glavu T45

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
29,187
Prodajem dvokraki malčer nož ø300 s rupom ø25,4mm.
Nož je debljine 3mm, a prikladan je za jače trimere (iznad 2,5ks) poput Husqvarne 345 / 545 / 555 ili sličnih.
Kak sam prije spomenul, isprobal sam ga ali ima preveliku rupu pa skače s adaptera. Treba mi originalni nož s rupom ø20mm.
Ima zanemarive tragove rada nakon 10-tak minuta (vidljivo na slici), ali mi ne odgovara pa ga nemrem koristiti.
Malčer nož 0.jpg
Malčer nož 1.jpg

Isto tak prodajem i zamjensku glavu Husqvarna T45(X), s navojem M12x1,75L. Paše na trimere od 335...545, koji imaju vreteno M12, a vjerojatno i na još koji model trimera.
Višak mi je jer imam dijelova od starih glava, a više kosim novim trimerom.
T45 1.jpg
T45 2.jpg

Cijene: 25e nož i 20e glava, skupa za 40e.

Upiti na PP

Na vrh