• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Malinar Bosna , Pozdrav

Malinarbosna

Novi član
Tu od
27 Srp 2016
Poruka
0
Pozdrav prije svega svima ....

Forum pratim već duže vrijeme ali nikako da se registrujem , večeras radim noćnu smjenu pa eto dosada čini svoje

Imam 21 godinu živim u blizini Sarajeva , a imanje koje obradujem je u Hercegovini 40 km od mene , inače studiram i radim kao zaštitar

Imam veliku zelju da se bavim poljoprivredom , trenutno imam posađeno 1000m2 maline sorta polka , desetak pčelinjih društava i krompir za svoje potrebe , od mašina posjedujem motokultivator Labin 14 ks i kopacicu Sonic 7ks

Pozdrav svima

mario

Legenda
Tu od
28 Srp 2006
Poruka
2,939
Dobro došao na Poljoprivredni Forum!

Bok Malinarbosna, dobrodošao na Poljoprivredni Forum.

p.s. Prije početka korištenja foruma možeš malo pogledati pravila i upute, tamo imaš korisnih informacija koje će ti olakšati snalaženje na forumu.

Najnoviji postovi

Na vrh