• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

marttin

M

marttin

Guest
posedujem traktor TV730 koji je duuugo godina lepo radio i sada ga treba "dići iz mrtvih". Nekako sam došao do Radioničkog priručnika a sada tražim Katalog rezervnih djelova kao i Uputstvo za upotrebu. Svakako treba generalna motora, spojnica "ne radi" a vidim da je slomljeno i vratilo pomočnog - izlaznog kardana. Šta je tu je, moj dragi brat ga je lepo "sredio" u mom otsustvu i svaka pomoć i savet u tom smislu biće dobrodošli.
Lepe dane forumaši
 

zwer

Dobro znana faca
Premium
Tu od
15 Ožu 2010
Poruka
1,710
Dobro došao na Poljoprivredni Forum!

Dobro nam došao marttin.




p.s. Prije početka korištenja foruma možeš malo pogledati pravila i upute, tamo imaš korisnih informacija koje će ti olakšati snalaženje na forumu.



Ovo je tvoja uvodna, odnosno pozdravna poruka gdje bi trebao napisati nešto o sebi; ima, od kud dolaziš. čime se baviš itd. Što se tome tiće, na forumu postoji sekcija za taj traktor pa ćeš tamo morati tražit pomoć. Vjerujem da će ti ostali članovi izaći u susret. :)
 
Posljednje uređivanje:

Najnoviji postovi

Na vrh