A
Alfa
Guest
Malo su problemi sa postavljanjem slika, ali nema tu neke velike kemije.
Otpojiš polužje gasa i gašenja, skineš na onim polugicama na koje se to polužje kopča one male matice (ključ 8), skineš one dvije slijepe matice (ključ 10) i lagano podižeš poklopac prema gore uz istovremeno pritiskanje onih šarafiča na kojima se bile matice ključ 8. Paziš da ti se unutra feder ne otkopča ili se malo prigneš i pogledaš u kojim rupama je bilo zakopčano. Kad skineš poklopac sve ti bu jasno na koji način da dožeš do ventila koji šteka. Usput si promjeniš i O-ringe na osovinicama. Kod postavljanja jedino trebaš paziti da ti ekscentar od gašenja uleti u onaj limeni komad koji na kraju ima kuku ko slovo U (tam na onoj mojoj slici odma gleda u tebe)
Prije montaže poklopca možeš cijelo polužje lagano, na tanko, nauljiti i razraditi rukom
Evo ti slika ventiliča koji treba malo pošmirglati sa vodobrusnim 2000 namočenim u ulje.
adult image hosting
Ok. Sve mi je jasno i mislim da bu to išlo bez većih problema. S obzirom da mi traktor treba slijedećih desetak dana za u šumu ( ako vremenske prilike budu dobre) a jedino moram paziti da ga ne ugasim na ručicu za gašenje, cijeli zahvat odradit ću dok drva budu u dvorištu. Nakon toga ću vas obavijestiti o rezultatima ili eventualno postaviti još koje pitanje.
Zasad puno hvala i pozdrav iz Pitomače.