• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Massey Ferguson 135 hidraulika trzanje

gomahers

Član
Tu od
8 Srp 2011
Poruka
484
-ovak,već par dvije godine me muči to trzanje,pa me sad zanima jel ko imo iskustva sa tim...naime,na leru radi normalno,normalno diže bez trzanja,ali čim nabijem neki malo veći gas odmah počne prodrhtavat i sporo dizat... dal da sumnjam na pumpu ili na gumice na cijevi od dovoda?... ima prednji utovarivač i jednako radi i sa njim i sa stražnjim polugama i kad prikopčam omatač bala,isto pod većim gasom nema snage

lisnik

Dobro znana faca
Tu od
15 Velj 2010
Poruka
2,107
Ocisti filter..Ti simptomi upucuju na zaprljan filter hidraulike.Moze se skinuti sa lijeve strane kad skines kuciste na kojem je rucica za ukljucivanje kardana.Osiguran je zicom.zicu prekini ,odvrni filter.Vidjeces da je zacepljen 99%.
i01843-kopirati.jpg

gomahers

Član
Tu od
8 Srp 2011
Poruka
484
hvala na odgovoru lisnik,ali to sam već prije pisanja uradio..i ulje je stavljeno novo kao i taj filter... mislim da će pumpa ić van...

Najnoviji postovi

Na vrh