• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Massey ferguson 155 problem s multipowerom

ivan1989

Novi član
Tu od
13 Ožu 2015
Poruka
9
Pozdrav...
Imam problem s multipower... Reparirao sam pumpu i promijenio lamele, no žeđutim i dalje ne radi...
Da li ke tko imao isti problem.??

nihad

Član
Tu od
10 Ožu 2012
Poruka
226
Da,bilo je takvih problema,provjeri i očisti ovaj ventil što ti je lisnik napisao i svakako provjeri polužje od ručice do ventila.Zbir svih luftova na tom polužju je kod mene bio toliki da kad pomjerim ručicu da uključim multipower ona štangice što iz ventila izlazi gore uopće ne uključi ventil.

ivan1989

Novi član
Tu od
13 Ožu 2015
Poruka
9
Polugice otvaraju ventil, ali ga nisam rastavljao i čistio, ali mislim da je prohodan
Kad sam ga složio nekad je znao malo uhvatit dok je hladno ulje, ali čim se zagrije odmah ga izbaci...
Ne znam jel bi bilo možda do pumpe...

nihad

Član
Tu od
10 Ožu 2012
Poruka
226
Kažeš da si reparirao pumpu,baš me zanima kako je i koliko ispala ta rabota?
Kada je na mome MF 135 otkazao multi ja sam balirao sijeno u jednoj dosta ravnoj njivi tako da nije bilo opasno ali sam se upitao obzirom da živim u brdovitom području,šta bi bilo da je otkazao dok vozim prikolicu stajnjaka niz neko veće brdo (a ima ih kod mene) a izgubim mašinsko kočenje.Bilo bi povuci-potegni naravno a kako bi se to završilo samo bog zna.
Da skratim:hitio sam taj multipower van i napravio klasičan mjenjač.

ivan1989

Novi član
Tu od
13 Ožu 2015
Poruka
9
Jel zna tko od vas možda koji je radni tlak multipowera i gdje bi mogao ispitat pumpu??

lisnik

Dobro znana faca
Tu od
15 Velj 2010
Poruka
2,107
Neznam tacno u bar, al trebao bi biti oko 17bara.

Najnoviji postovi

Na vrh