• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

massey ferguson ili new holland?

nino6110

Aktivni član
Tu od
19 Srp 2014
Poruka
1,496
Ne prodaje njega samo dizajn ,vec i kvaliteta izrade,a i specifikacije mu nisu nimalo lose.A i kad izvalis pola milje red je da i traktor dobro izgleda.Nego mene zanima gdje je zacetnik ove teme :(talk): I nemres reci da nije lijepi http://www.youtube.com/watch?v=q5fT7yOQ91c

motohod

Član
Tu od
12 Ožu 2009
Poruka
780
To ti je ko da kažeš da je neki Hyundai lijepi. Ili Škoda. A svi su isti ispod.
Da sad ova teme ne ode u offtopic s tehničkim specifikacijame.... radio sam u New Holland servisu, Lindner servisu i skoro sam završio u MF servisu. No koliko sam vidio... MF nisu ništa posebno, nije da imaju neku "igračku" što neki drugi proizvođač nema. Odnosno, to se samo drugačije zove. Dynashift, Powershift... bla,bla :biggrin:

Moderni traktori?
Sve se na kraju svodi na Common Rail motor male zapremine spojen na prekomplicirani mjenjač s previše brzina, nepotrebno brdo elektronike upakovano pod sjajnu plastiku. Pola komponenti se kupi od istih dobavljača (Cararro, ZF, Bosch, Cobo, )

A šlag na tortu je tip koji ga vozi.... baš prešao s Zetora 5011 na novi traktor.

...i dere mi se dok dođem na servis: " viđ majstore kak ga ja dižem na zadnje kotače!! !

:(giggle):

I tako on cuka jadni traktor s zakopčanim malčerom.... prednji kraj skače pol metra... on misli da je najveći frajer u selu...

:icon_rolleyes: :icon_axe:

dado6340

Iskusan lik
Tu od
31 Svi 2013
Poruka
4,876
Kome smeta svaki put dizat nogu na kvačilo i nemre stiskati ručice hidraulike i smeta mu krčanje nek plati, ako more.
Nemoj zameriti, ali krivo si me skužil i tu ti ja nemrem pomoći!
Nemoj ti meni zameriti ali ti mene nisi nisi skužil pa nemrem ni ja tebi pomoči.

farmboy

Novi član
Tu od
29 Ruj 2014
Poruka
16
Covjece si ti ziv :) nis ne odgovaras.Daj reci koliko bi ks uzeo,za sto ti treba,bi li bio glavni traktor ili ispomoc.Lijep pozdrav

nisam bio doma pa nisam imao neta :D uzeo bi 5608 ili 5609, znaci 85 ili 95 konja. to sad pitam samo cisto informativno, jos to nije nista sigurno. u planu je neka srednja farmaica sa nekih 43, 40 komada pa bi mi za to trebalo i bio bi glavni traktor. ali kazem, za sad je to jos pod velikim upitnikom

da odgovorim i na onu prvu poruku, samo sam gledao prezentacije, na zalost nisam bio niti ja jednoj, sjedio sam u gudovcu ove godine u 5611 ali je sve isto, traktor mi se cini jako dobar, samo na zalost ga nisam imao prilike vozit. planirao sam u terra dieselu jer su oni ovlasteni za sve sto se tice masseya

Posljednje uređivanje od moderatora:

nino6110

Aktivni član
Tu od
19 Srp 2014
Poruka
1,496
Bili smo s autom na servisu prosle godine i tamo bio hyundai i30 sa 30 000km i raspada se,dok je skoda druga prica ,tak da nije sve isto.
Ti si bil serviser NH sad mi je jasno zasto ga volis he he :icon_e_biggrin:

Najnoviji postovi

Na vrh