da na pišem čim se bavim hmmm pa nekaj malo uzgoj svinja,imamo 2 krave i dvije junice,s tim da krave daju mljeko mama radi sir i onda ga prodaje mušterijama starim tu koje imamo,ja stignem raditi kolko mogu pa sad čekam da završim tu jeb školu i da se zaposlim....s tim kaj bi radil po noći a onda nekaj po danu bi uspel napraviti i doma,zemlje imam tj obrađujem 12 rali s tim da nije sve moje nekaj je od tatinog prijatelja i nekaj je od deda s mamine strane,s tim da iam jedan komad livade ili šikare sad nemam pojma u Valeševcu negdi u posavini jedamput sam tam bil i nikad više.....imam i jednu bliže kak se ide prema bukevju,samo prije toga (čret)....,a od strojeva imam imt 540 glavi majstor u ovoj prići,plug imt756 niski 2x12,tanjurače olt mislim da su 24 diska ,sijačicu za kukuruz olt dvorednu,pa špricu 350 litri leško (nisem siguren ali mislim da je slovenska)vlastoručno napravljene brane,zupce sipove ,samoutovarnu sip 26,mengele prikolicu za razbacivanje stajskog gnoja 3200kg,rasipač umjetnoga 150kg,i to bi bilo to za sad ....dalje čemo vidjet kaj čemo kupovat kad se zgrne neka para .....