• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

matias

M

matias

Guest
Mata imt 540 kaže:
oooo brezovicu kažeš onuda se slabo muvam jedino kad isem do šogia.....remetinec kažeš dobro dobro je to onda si sigurno bil i kod ujaka na pizzi.... :D
kojeg ujaka :?: :?: :?:

M

matias

Guest
Mata imt 540 kaže:
hahahaha marijan matak No 1 picerija....hehehe
o da vise puta sam odandje izlazil i to dobro pijan,a i klopa im nije losa
daj napisi cim s bavis,kolko zemlje radis,itd...

M

Mata imt 540

Guest
heheh pijan kažeš ja sam prošle godine radil tam mjesec dana ...pa mi se više nije dalo nije to posel za mene....

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,679
matias kaže:
Da obozavam taj volvo jos od kad sam prvi put vidio njihov traktor,bilo je to prije dosta vremena i bil je star,al nikakvog krcanja i svaka polugica se bez muke mogla pomaknut,steta kaj ih vise ne rade

Nije istina da ih više ne rade. Eto, Picek ih prodaje, a zovu se Valtra. Prije toga su se zvali Valmet, a još prije toga Volvo BM...

M

Mata imt 540

Guest
da na pišem čim se bavim hmmm pa nekaj malo uzgoj svinja,imamo 2 krave i dvije junice,s tim da krave daju mljeko mama radi sir i onda ga prodaje mušterijama starim tu koje imamo,ja stignem raditi kolko mogu pa sad čekam da završim tu jeb školu i da se zaposlim....s tim kaj bi radil po noći a onda nekaj po danu bi uspel napraviti i doma,zemlje imam tj obrađujem 12 rali s tim da nije sve moje nekaj je od tatinog prijatelja i nekaj je od deda s mamine strane,s tim da iam jedan komad livade ili šikare sad nemam pojma u Valeševcu negdi u posavini jedamput sam tam bil i nikad više.....imam i jednu bliže kak se ide prema bukevju,samo prije toga (čret)....,a od strojeva imam imt 540 glavi majstor u ovoj prići,plug imt756 niski 2x12,tanjurače olt mislim da su 24 diska ,sijačicu za kukuruz olt dvorednu,pa špricu 350 litri leško (nisem siguren ali mislim da je slovenska)vlastoručno napravljene brane,zupce sipove ,samoutovarnu sip 26,mengele prikolicu za razbacivanje stajskog gnoja 3200kg,rasipač umjetnoga 150kg,i to bi bilo to za sad ....dalje čemo vidjet kaj čemo kupovat kad se zgrne neka para .....

M

matias

Guest
ZJ kaže:
matias kaže:
Da obozavam taj volvo jos od kad sam prvi put vidio njihov traktor,bilo je to prije dosta vremena i bil je star,al nikakvog krcanja i svaka polugica se bez muke mogla pomaknut,steta kaj ih vise ne rade

Nije istina da ih više ne rade. Eto, Picek ih prodaje, a zovu se Valtra. Prije toga su se zvali Valmet, a još prije toga Volvo BM...

A cije motore imaju?!

M

matias

Guest
Mata imt 540 kaže:
da na pišem čim se bavim hmmm pa nekaj malo uzgoj svinja,imamo 2 krave i dvije junice,s tim da krave daju mljeko mama radi sir i onda ga prodaje mušterijama starim tu koje imamo,ja stignem raditi kolko mogu pa sad čekam da završim tu jeb školu i da se zaposlim....s tim kaj bi radil po noći a onda nekaj po danu bi uspel napraviti i doma,zemlje imam tj obrađujem 12 rali s tim da nije sve moje nekaj je od tatinog prijatelja i nekaj je od deda s mamine strane,s tim da iam jedan komad livade ili šikare sad nemam pojma u Valeševcu negdi u posavini jedamput sam tam bil i nikad više.....imam i jednu bliže kak se ide prema bukevju,samo prije toga (čret)....,a od strojeva imam imt 540 glavi majstor u ovoj prići,plug imt756 niski 2x12,tanjurače olt mislim da su 24 diska ,sijačicu za kukuruz olt dvorednu,pa špricu 350 litri leško (nisem siguren ali mislim da je slovenska)vlastoručno napravljene brane,zupce sipove ,samoutovarnu sip 26,mengele prikolicu za razbacivanje stajskog gnoja 3200kg,rasipač umjetnoga 150kg,i to bi bilo to za sad ....dalje čemo vidjet kaj čemo kupovat kad se zgrne neka para .....

Imas dosta toga s tim covijek moze radit samo ak oce ;)

M

matias

Guest
je tocno tak! al u biti sam htel reci da su mi se vise svidjali oni stari volvo traktori(imam negde slike al
nikak da ih nadjem)Branko dobro se kuzis u volvo povijest :D

P

Picek

Guest
matias kaže:
je tocno tak! al u biti sam htel reci da su mi se vise svidjali oni stari volvo traktori(imam negde slike al
nikak da ih nadjem)Branko dobro se kuzis u volvo povijest :D

evo izvoli onda par komada:

volvo BM 650
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.

volvo BM 700 i 650
Obrisan neispravan link.

volvo BM 320
Obrisan neispravan link.

volvo T 800
Obrisan neispravan link.

volvo 470 Bison
Obrisan neispravan link.

volvo BM T 350
Obrisan neispravan link.

05 serija (prva serija Volva i Valmeta zajedno)
Obrisan neispravan link.

ako ti trebaju velike slike mogu ti ih poslati

M

matias

Guest
ak imas samo salji nikad ih dosta a i nemam neke bas prekvalitetne slike.
samo salji :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

P

Picek

Guest
Volvo BM 700 (4,8 MB)
Obrisan neispravan link.

Volvo BM Valmet 605 from the year 1985. 72 hp DIN, 16+8R, 3900 kg. (3,4 mb)
Obrisan neispravan link.

Volvo BM Valmet 805 from the year 1983 is one of the four basic 4 WD models. 95 hp DIN, 16+8R, 4400 kg. (5,2 mb)
Obrisan neispravan link.

Volvo BM 650 (3,6 mb)
Obrisan neispravan link.

Volvo BM 700 and 650 (4,9 mb)
Obrisan neispravan link.

Volvo BM 320 (2,5 mb)
Obrisan neispravan link.

05 Series was first designed in co-operation with Valmet and Volvo BM (3,2 mb)
Obrisan neispravan link.

BM Volvo T 800 (10 mb)
Obrisan neispravan link.

BM Volvo 650 (2,3 mb)
Obrisan neispravan link.

Volvo 470 Bison (3,2 mb)
Obrisan neispravan link.

ovaj forum dopušta samo 10 linkova po postu..

P

Picek

Guest
evo i nastavak...

Bolinder-Munktell T 55, Historic, ploughing in Sweden. The same tractor was in red colour Volvo T 55 (4,8 mb)
Obrisan neispravan link.

Volvo BM T 350, historical (0,5 mb)
Obrisan neispravan link.

imam još negdje slike slikano u muzeju u Danskoj ali to moram naći..

M

matias

Guest
Hvala majstore sad sam sretan :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D ,al neznam zakaj :scratch ,ma znam
zbog volva

V

Vujo

Guest
Alo prijatelju spominješ Brezovicu pa ja ti imam imanje u Hudom Bitku stvarno smo susjedi he he he.

M

matias

Guest
Vujo kaže:
Alo prijatelju spominješ Brezovicu pa ja ti imam imanje u Hudom Bitku stvarno smo susjedi he he he.

da izgleda moramo se nac da se onda i sluzbeno upoznamo i pregledamo imanja

Na vrh