• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Matija185

• Temu pokrenuo Matija185
  • Datum prvog posta
M

Matija185

Guest
Dobar dan, zovem se Matija imam 15 godina, živim blizu Bjelovara u Bereku, ja i moj tata obrađujemo zemlju a moja baka i djed se bave oko krava, imamo oko 30 hektara zemlje, oko 12 hektara nase zemlje a ostala u zakupu. Od strojeva imamo:
Same Explorer 90, Mtz 82, Imt 533 (s motorom od 539).
Malo poslije ću postavit slike.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,825
Dobro došao na Poljoprivredni Forum!

Dobro nam došao Matija185.

p.s. Prije početka korištenja foruma možeš malo pogledati pravila i upute, tamo imaš korisnih informacija koje će ti olakšati snalaženje na forumu.

M

Matija185

Guest
Morat ću ponovno probat nije dobro ispalo.

Posljednje uređivanje od moderatora:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,021
Trebaš pomoč oko postave slika?

M

Matija185

Guest
2j31yms.jpg
5ck3t4.jpg
wthmhk.jpg

Mtz se ne koristi bas puno, melje se sa njim, trpa bale i đubre, silira i to je to.
Same radi sve ostale poslove-vuče prikolice, ore, balira, kosi itd.
Slike Imt-a nemam ali on samo prska,baca gnoj, vuče manje prikolice i takve stvari ali ne teže poslove.

Najnoviji postovi

Na vrh