• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

maxo se predstavlja

maxo

Novi član
Tu od
11 Ožu 2014
Poruka
20
Lijepi pozdrav svima!
Ja sam Ivan, 35 god, živim u mjestu Grabovac (između Rakovice i Plitvičkih Jezera). Od nekidan u domaćinstvu imamo IMT 533 koji je u osrednjem stanju, a u planu je utezanje pa sam ovdje da prikupim što znanja.
Traktor će biti namijenjen za minimalne poslove; urediti vrt, pokositi voćar i tako neke sitnice, ali eto moraš i to imati na selu ;)
Inače se ne bavim poljoprivredom, ali pošto općenito volim tehniku (aute, motore, pogotovo oldije), s guštom se spremam upicaniti starog ''ferđu''.
Nadam se ugodnom druženju! :cool:
 

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,074
Dobro došao na Poljoprivredni Forum!

Dobro nam došao maxo.


p.s. Prije početka korištenja foruma možeš malo pogledati pravila i upute, tamo imaš korisnih informacija koje će ti olakšati snalaženje na forumu.
 

Najnoviji postovi

Na vrh