• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

mexico

toky09

Član
Tu od
28 Pro 2008
Poruka
59
dobrodošao!!!!!!!!! vidim imaš lijepe strojeve
svaka čast. vidim imao si i duhan............

M

mexico

Guest
tokarpz kaže:
dobrodošao!!!!!!!!! vidim imaš lijepe strojeve
svaka čast. vidim imao si i duhan............
da sadim duhan redovito tj nastavljam tradiciju ot starog.

toky09

Član
Tu od
28 Pro 2008
Poruka
59
ma imam i ja duhana ali kako je sve krenulo sa državom kažu da od 2011 godine ukidaju poticaj a onda
ga se neče isplatiti saditi. a vidim bereš i po velikom blatu ,kiši "baš smo seljaci" radi da zaradiš......

Svaka čast...........

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
mexico, jel dojdeš kaj na pijaču v budančevicu na koldvor, tam na ''Banoff'' :?: :?: :?: :?: :mrgreen:

M

mexico

Guest
ŠANANA kaže:
mexico, jel dojdeš kaj na pijaču v budančevicu na koldvor, tam na ''Banoff'' :?: :?: :?: :?: :mrgreen:
0bavezno sat nesem bil dugo posel mi došel pa nemam volje naveče nikam da idem.a ti jel ideš kaj tam?

M

mexico

Guest
kikic MF kaže:
daj nabaci još slika od zetora s utovarivačem s više kuteva. kako si to složio ili je bilo tak baše me zanima. a zakj je tolko naprijed postavljen :?: :?: :?:
tak je pasalo neje noglo dit bliže kabini radi auspuha i letvr volana al i ovak je dobro sam kaj prednji kraj puno trpi evo slika
i383099_Fotografija0073.jpg
i383108_Fotografija0074.jpg
i383109_Fotografija0075.jpg
i383111_Fotografija0076.jpg
i383112_Photo0081.jpg

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
mexico kaže:
ŠANANA kaže:
0bavezno sat nesem bil dugo posel mi došel pa nemam volje naveče nikam da idem.a ti jel ideš kaj tam?

a odem tak dok imama vremena, jel poznaš Tominu i Njegovana Maturanca??

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Aj poslika ovu ralicu kaj stoji ispred traktora na zadnjij slici ..sa zadnje strane ..tako da se vidi prihvat ..
hvala ..

toky09

Član
Tu od
28 Pro 2008
Poruka
59
dali bih ja tako šta mogao staviti na 549
da mogu tovariti kutije sa duhanom

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
puknuti kaže:
Aj poslika ovu ralicu kaj stoji ispred traktora na zadnjij slici ..sa zadnje strane ..tako da se vidi prihvat ..
hvala ..

to je izgleda RIKO ralica

M

mexico

Guest
toky09 kaže:
dali bih ja tako šta mogao staviti na 549
da mogu tovariti kutije sa duhanom
da možeš kako dane sam najdi odgovarajuči utovarivač ima jedan kot mene u selu kaj je stavil na 549. a ovaj moj je ot malog englezera takozvanog mase fergusona to smo predelali malo i namontirali na zekan,
pa dosta se lagano skida 4 klina drze a ralicu 5klina ona je malo komplicirana za zakapčit.

M

mexico

Guest
marko hurlimann xa86 kaže:
Nije tako masivan utovarivač.pa zetor to izdrži ;)
pa nije masivan al oseti vec sam nekoliko puta mjenjal ležaleve na prednjem kraju a to je dosta kompliciran posel tj treba tu glavčinu skinut kaj drži kotača.svaki 3do 4 g se ti mora mjenjat jel inače bi kotač ispal

J

jokapz

Guest
pa nije masivan al oseti vec sam nekoliko puta mjenjal ležaleve na prednjem kraju a to je dosta kompliciran posel tj treba tu glavčinu skinut kaj drži kotača.svaki 3do 4 g se ti mora mjenjat jel inače bi kotač ispal

Nije velik al je skroz napred i koliko ti je kaška dalek od traktora. Velika je to puluga i tu jako trpi prednji kraj zbog toga ti se dešavaju ti kvarovi! Kod mene je jedan na 7245 imo prednji utovarivač al orginal za Zetora mislim onaj TracLift i nije imo problema s prednjim krajem.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,685
jokapz kaže:

Nije velik al je skroz napred i koliko ti je kaška dalek od traktora. Velika je to puluga i tu jako trpi prednji kraj zbog toga ti se dešavaju ti kvarovi! Kod mene je jedan na 7245 imo prednji utovarivač al orginal za Zetora mislim onaj TracLift i nije imo problema s prednjim krajem.
Treba postaviti uteg od tonu iza traktora, pa budu ležaji trajali dulje.

M

mexico

Guest
a negdje metar i osamdeset je ot kotača napret.a nebi bilo dobro stavit taj uteg bi se raspal brzo zekan ipak je i ovak nakičen sa tim železanjem ko božična jelka. e ljudi treba mi košara za gnjoj il đubre tovarit za ovo čudo
i385096_Fotografija0085.jpg
i385098_Fotografija0086.jpg

to sam kupijo nedavno pa bi štel i tu korpu da nabavim

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,685
mexico kaže:
a negdje metar i osamdeset je ot kotača napret.a nebi bilo dobro stavit taj uteg bi se raspal brzo zekan ipak je i ovak nakičen sa tim železanjem ko božična jelka.
Krivo prijatelju. Samo produži one grede do zadnjeg mosta i stavi uteg iza. Dobro, ne baš tonu, i 500kg bi bilo dovoljno, jer ćeš rasteretiti prednji most za cijelu težinu utovarivača.

Najnoviji postovi

Na vrh