tak je pasalo neje noglo dit bliže kabini radi auspuha i letvr volana al i ovak je dobro sam kaj prednji kraj puno trpi evo slikakikic MF kaže:daj nabaci još slika od zetora s utovarivačem s više kuteva. kako si to složio ili je bilo tak baše me zanima. a zakj je tolko naprijed postavljen :?: :?: :?:
mexico kaže:
da možeš kako dane sam najdi odgovarajuči utovarivač ima jedan kot mene u selu kaj je stavil na 549. a ovaj moj je ot malog englezera takozvanog mase fergusona to smo predelali malo i namontirali na zekan,toky09 kaže:dali bih ja tako šta mogao staviti na 549
da mogu tovariti kutije sa duhanom
pa nije masivan al oseti vec sam nekoliko puta mjenjal ležaleve na prednjem kraju a to je dosta kompliciran posel tj treba tu glavčinu skinut kaj drži kotača.svaki 3do 4 g se ti mora mjenjat jel inače bi kotač ispalmarko hurlimann xa86 kaže:Nije tako masivan utovarivač.pa zetor to izdrži
pa nije masivan al oseti vec sam nekoliko puta mjenjal ležaleve na prednjem kraju a to je dosta kompliciran posel tj treba tu glavčinu skinut kaj drži kotača.svaki 3do 4 g se ti mora mjenjat jel inače bi kotač ispal
Treba postaviti uteg od tonu iza traktora, pa budu ležaji trajali dulje.jokapz kaže:pa nije masivan al oseti vec sam nekoliko puta mjenjal ležaleve na prednjem kraju a to je dosta kompliciran posel tj treba tu glavčinu skinut kaj drži kotača.svaki 3do 4 g se ti mora mjenjat jel inače bi kotač ispal
Nije velik al je skroz napred i koliko ti je kaška dalek od traktora. Velika je to puluga i tu jako trpi prednji kraj zbog toga ti se dešavaju ti kvarovi! Kod mene je jedan na 7245 imo prednji utovarivač al orginal za Zetora mislim onaj TracLift i nije imo problema s prednjim krajem.
Krivo prijatelju. Samo produži one grede do zadnjeg mosta i stavi uteg iza. Dobro, ne baš tonu, i 500kg bi bilo dovoljno, jer ćeš rasteretiti prednji most za cijelu težinu utovarivača.mexico kaže:a negdje metar i osamdeset je ot kotača napret.a nebi bilo dobro stavit taj uteg bi se raspal brzo zekan ipak je i ovak nakičen sa tim železanjem ko božična jelka.