• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Prodajem mf 390

B

branko

Guest
Obrisan neispravan link.

na ovo sam slucajno naletio , bas me zanima koja mu je donja cijena, s obzirom na godinu proizvodnje traktor izgleda fenomenalno.
 
J

Jadranko

Guest
uh malo tesko za objasnit..ova sad cjena nije ni donja ni prodajna
on je donju cjenu sakrio da niko ne vidi..
primjer
sad je 9500 eura ali on ga neda za tu lovu pa pise ovo Mindestpreis nicht erreicht..
to znaci da minimalna cjena jos nije dostignuta...

al je traktor full dobar nema sta..
 
R

Ratarko

Guest
Å to je - je , traktor je deset godina star i kada se fino prefarba izgleda kao novi :D
Ja bih ga ipak htio vidjeti prije farbanja jer farba možda krije dosta toga .
Ne vjerujem niti navedenim radnim satima , 396 , kao niti podatku da je prednji utovarivač samo dva puta korišten , po meni su to priče za malu djecu .
 

abrkili

Aktivni član
Tu od
26 Ožu 2007
Poruka
2,940
ma 15000 eura je po meni realna cijena...a čuj ratarko,za utovar djubra i slične poslove,za rad na farmi i tako nije loš,a mogao bi on još ohoho radit,nije za mf 20 godina tako puno vremena...
 
J

Jadranko

Guest
kao ono traktor prva ruka bla bla bla
396 sati ma nema teorije,,nesto ne stima
 
R

Ratarko

Guest
@abrkili
Traktor je star 10 godina i naravno da ne mislim da je za baciti , naprotiv , ima on još kvalitetnih 15 godina službe ispred sebe .

@Jadranko
Ja isto ne vjerujem tim podatcima .
 
B

branko

Guest
to znaci da minimalna cjena jos nije dostignuta

kuzim ja to , zato sam i napisao da me bas zanima koja je donja cijena.

to je - je , traktor je deset godina star i kada se fino prefarba izgleda kao novi.Ja bih ga ipak htio vidjeti prije farbanja jer farba možda krije dosta toga .

meni djeluje da nije farban , mada je to tesko tvrditi ovako dok vidis samo ove male slike, ali tako mi djeluje. sto se tice radnih sati ponekad se da utvrditi da li su istinite , ili fake i to po gumama jer svaka guma ima otisnutu godinu proizvodnje pa ako je ista kao i traktoru onda postoji velika vjerojatnost da su rs tu negdje.
 

zjockoo

Dobro znana faca
Tu od
15 Ožu 2007
Poruka
1,418
Možda je ipak prefarban jer što se tiče utovarivača to NIJE, ali definitivno NIJE MF utovarivač; to Faucheux utovarivač. Sad ili je firma radila za MF ili je netko nešt zmuljao. A i opet ne vjerujem da si je netko kupio takav traktor '97. da bi ga držao u garaži, sigurno nije bio tako jeftin.
 

Najnoviji postovi

Na vrh