Re: mf 5400 akcija
kikic MF kaže:
4455 ti bi bio odličan. ima ga naš član bogec pa nek ti ga opiše al koliko vidim on ga ne špara i jako je zadovoljan mf je mf i skoro ne usporedivo s imt. moj savjet nemoj uzimat jačeg od 110 ks 4 cilindra i svakako sisu motor puno manje troše
bez obzira što ga ja imam, al objektivno govoreći traktor je mrcina, em je mali potrošać, i ima snage na pretek
nema nekih kompliciranih detalja več je stvarno jednostavan za rukovanje i udoban
klimu obavezno preporučam da komfor bude kompletan
da kikić mf ja svoga masseya uopće ne šparam, taj se naradi ko sivonja svaki dan, al baš ko da je na robiji, i nemam nikakve primjedbe, sve oparacije za sad izvršava jako dobro
potrošnjom sam jako zadovoljan i tu mogu reči da sam čak i iznenađen kak malo troši
da, da uzimam još koji traktor (a morat ču sa prednjim utovarivačem) mf je u igri, sa sisu motorom, jer 4455 je skoro stalno pod balirkom i tek sam ju otkvačio prije 4 dana od travnja, a u to vrijeme kad 4455 balira nemogu vozit bale tj trpat s tim traktorom sa prednjim utovarivačem, pa stoga mi treba još jedan veliki traktor sa prednjim utovarivačem.
a cjena, kad se malo bolje pogleda, sve je to tu negdje, al neka barem onda bude kak treba stroj, nek bude opremljen i neka sigurnost nek postoji, a tu mf uz još par marki to nudi, ipak ne kupuje se traktor svaki dan
s orom imam ugodna iskustva i nikad nije bilo problema
evo jedna slikica