• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

michael

michael

Novi član
Tu od
25 Sij 2015
Poruka
0
dugo već pratim ovaj forum jer sam tražio informacije a ovdje ih se može naći puno i sada sam se odlučio registrirati. imam 42 godine,zaposlen sam a poljoprivreda če mi biti dodatna djelatnost u slobodno vrijeme.
imam 3,5 h zemlje i trenutno sam u fazi odlučivanja čime bi se bavio, trenutno razmatram dizanje nasada lješnjaka,malina ili oraha i kupnji mehanizacije. trenutno posjedujem traktor imt 539, 85.godište,plug i roto kosilicu. kupio bi još frezu,najvjerojatnije gramip at20 170 i bušač za zemlju.imao sam i tanjurače al sam ih prodao prije mjesec dana. moji su se prije bavili stočarstvom(konji,krave i svinje )i ratarstvom (pšenica,kukuruz,ječam). poljoprivreda i rad mi nije stran iako nisam nešto potkovan znanjem ali polako učim i voljan sam i više....

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,894
Dobro došao na Poljoprivredni Forum!

Pozdrav michael, dobrodošao na Poljoprivredni Forum!

p.s. Prije početka korištenja foruma možeš malo pogledati pravila i upute, tamo imaš korisnih informacija koje će ti olakšati snalaženje na forumu.

Najnoviji postovi

Na vrh