• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Nesilice

robelar

Dobro znana faca
Tu od
11 Lis 2014
Poruka
1,952
Dobro je sto mogu birati. Ipak ta plastika drzi toplinu. Moj je susjed pokrio kokosinjac sa najlonom tak da se kokosi unutra upare. Mislim da je bolja solucija da im je i hladnije pa makar prestale nesti.

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
4,176
Slažem se i ja. A i stručna literatura. Trebaju imati ventilaciju inače imaju raspiratornih problema.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
6,105
Hajde da i ja dodam koju riječ.
Naše kokoši spavaju u objektu, čija su fizička vrata "mreža", sa zadatkom sprječavanja napada i upada u kokošinjac, od strane kune, ili čaglja.
Temperatura je valjda približno jednaka u nutra, kao i na sredini dvorišta. Da li naše kokoši nesu jaja svakodnevno, o da, ima dovoljno za sve nas, dakle i našu djecu, čak supruga zna darivati i našu susjedu, koja inače samo kupuje.

H&S

Iskusan lik
Tu od
2 Sij 2023
Poruka
629
Znači da kokicama nije hladno i da netrebaju nekakav posebno topao kokošinjac.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
6,105
Tak je, nisu to mali piceki, njima je priroda podarila potrebnu zaštitu protiv zime.

• Like
Reactions: H&S

Luka93

Aktivni član
Tu od
14 Lip 2020
Poruka
162
Evo dio mog jata od 50ak komada. Ove golovrate bez problema prispavaju vanka i na minusu, i prežive noć. Bilo je i desetak hrvatica al vjerojatno lisica rješavala jednu po jednu pa su sad samo dvi ostale.
Nastambu napravija od čelične konstrukcije i na to OSB-stiropor 3cm-ljepilo-mrežica.

Prilozi

• 20250114_132744.jpg
    20250114_132744.jpg
    107.2 KB · Pregleda: 10

Najnoviji postovi

Na vrh