• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Mio Standard 425

Lubos

Novi član
Tu od
6 Svi 2026
Poruka
5
Dobar dan, zanima me koliko ulja ide u mjenjač motokultivator Mio Standard 425?

zagorje

Aktivni član
Tu od
4 Lis 2011
Poruka
379
S razlogom je proizvođač naveo motorno ulje , mišljenja sam da če ovo PP80 biti pregusto i dodatno stvarati otpor , ako se ne varam gore je motor od 3,3 ks od Brigsa

Lubos

Novi član
Tu od
6 Svi 2026
Poruka
5
Imam novi univerzalni Hondin motor od 7 KS i želim promijeniti ulje u mjenjaču, a ne poznajem ove freze jer sam iz Slovačke.

Prije sam imao Briggsov motor

IMG_4627.jpeg

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
30,929
To je jednostavni mjenjač, pa se neće ništa loše dogoditi ako uliješ ulje za mjenjače.
Jedino se mjenjač može više grijati.
No, jel problem kupiti ~3 litre motornog ulja 10W-30 više, pa da imaš isto ulje u mjenjaču, motoru (i filteru zraka, ako nije suhi)?

Lubos

Novi član
Tu od
6 Svi 2026
Poruka
5
U redu je, zato i pitam da ne stavim krivo ulje unutra. Puno hvala na savjetu u vezi s frezom

• Like
Reactions: ZJ

Najnoviji postovi

Na vrh