• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Mobilni spremnik za gorivo

MARIETO88

Član
Tu od
22 Lis 2013
Poruka
349
-Rezervar od kamiona, 600l
-Nosači od hardroksa
-Pumpa talijanska sa filterom za vodu i nečistoću + bypass ventilom

Mala benzinska za moga NH :)

Konačan proizvod:

9012434e538cbee8873242f40fbf9930.jpg
8d3fda5ff41a7b38cbba0725777f745c.jpg
ff71abf69fde9c0f89b8acfca54c296c.jpg
b3b81e303546ccbdf3901bc2b10cf365.jpg
01bbdb327329098b44982549c234a63e.jpg

VuckoH

Član
Tu od
11 Svi 2015
Poruka
618
Također i mene zanima jer sanjam ručnu pumpu kad treba natočit odjednom traktore i kombajn, drito 3 bačve odu.

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,148
Ako vam je dostupno 220v najobičnija pumpa za vodu može da odradi posao , eventualno se gumica zamijeni ako je nafta pojede.

Evo ovakve pumpe su oko mene nekih 20-25e a rade radnju kao mutave , kineske ali za pretakanje goriva čudo jedno.
http://www.olx.ba/artikal/12267828/pumpa-za-vodu/

VuckoH

Član
Tu od
11 Svi 2015
Poruka
618
Ove koje imaju pištolj su ipak zgodnije rješenje jer nekad kad ju uključis zna bacit crijevo van a onda kad sve zalije nafta najradije bi sve zapalio zajedno sa strojem dok ovo sa pištoljem radi kao na benzinskoj.

Pretpostavljam ove pumpe ne vrte u prazno vec se uključi kad stisneš pištolj ?

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
imam ja negdje pišptolj s benzinske , ..kad ga nađem budem nabacio sliku možda bude tko zainteresiran ..

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,515
Imal sam sličnu ideju, pištolj, crijevo i pumpu imam, samo mi treba spremnik.
No htio bi plastičnoga, cca 500lit, a ne metalnog.

NEWHOLLAND

Iskusan lik
Tu od
15 Srp 2010
Poruka
5,601
Ja je nebi uzeo.
Ovakvu ja imam.
http://www.amgrupa.hr/view.asp?idp=28&c=46

Za jos toliko novaca ako uzmem kvalitetna crijeva i pistolj imam daleko bolju stvar.

Prije nego sto sam je uzeo za gorivo prepumpala je desetke tisuca litara vode i vina, a toliko i goriva nakon. Samo imam rebrasto prozirno crijevo pa se skrutilo.

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
ideš , s tobom nema trgovine , crijevo + pištolj dođu koliko i pumpa , pumpu si našo za bagatelu , crijeva su skupa ko dragi kamen znači misliš pištolj dobiti badava ?

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,148
Ove koje imaju pištolj su ipak zgodnije rješenje jer nekad kad ju uključis zna bacit crijevo van a onda kad sve zalije nafta najradije bi sve zapalio zajedno sa strojem dok ovo sa pištoljem radi kao na benzinskoj.

Pretpostavljam ove pumpe ne vrte u prazno vec se uključi kad stisneš pištolj ?

Ja mislim da te pumpe vrte stalno a kada je pištolj zatvoren onda tečnost kruži unutar pumpe kroz sigurnosni ventil.
Znači dogradnjom sigurnjaka i ventila na kraju crijeva i to može da se improvizuje , naravno da je origigi ipak origigi.

Ja imam jednu original pumpu za pretekanje i to je obična krilna pumpa sa intergisanim sigurnosnim ventilom u sebi , posle nje je ovaj veliki brojčanik i pištolj ali tu pumpu koristim u druge svrhe.
Ali pošto sada imam dva prilična potrošača goriva morat ću i ja sebi da napravim nešto za dolivanje na terenu.

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
kakva je to mašina koja nemre izdržati jedan dan bez doljevanja , možda negdje curi

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,148
Mašina koja se otisne po drugim selima i tamo spava.
Oću reći kombajn koji se udalji od kuće a rezervoar mu je 50tak litara. Izdrži dan ali za sutra nema ništa a rezervoar dva metra od zemlje pa kanister nepraktičan do bola.

Najnoviji postovi

Na vrh