• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Molim pomoć-mlin

G

gogo30

Guest
Pozdrav svima,
evo jučer sam postavio temu ali je nestala pa idemo ponovno.
Imam stari kameni mlin koji je ispravan ali se ne koristi zadnjih 25god. možda i koju više.
Mlin se sastoji od dva kamena koji se pokreću elektromotorom i jedne poveće kutije u koju se odvaja samljevena žitarica.Nadam se da Vi koji se bavite poljoprivredom više od mene znate o čemu pričam (tražio po netu ništa slično nisam našao).Mlin nam zauzima prostor pa smo se odlučili da ga riješimo ali neznam koliko bi takvo nešto vrijedilo.Molim Vas ako netko zna približnu cijenu da napiše da od nekud krenem.
Hvala unaprijed i pozdrav!
 
Tu od
17 Lip 2009
Poruka
174
ako tolliku dugo nije radio i ako bi trebala obnova
onda ti samo vrijede ta dva kamena. nista drugo
ni motor nakon toliko stojanja nece vise biti kao
prije 20 godina. a cijena je razlicita zavisi gdije zivis
 
R

rintin

Guest
bok, zanima me taj mlin, odnosno dal je možda isti za doniranje ili tako nešto za Pčelarsko društvo. A ako nije koja mu je cjena?
 
Na vrh