• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Motokultivator/Freza za držanje u stanu

JamesDouglas

Novi član
Tu od
4 Svi 2025
Poruka
9
Imam oranicu 600 m2 (i još toliko žbunja koje tek trebam očistiti). Ali nemam kuću ni garažu, nego živim u stanu na 3. katu. Nemam gdje ostaviti frezu. Koju frezu ili motokultivator biste mi preporučili da ima snage za frezanje (tlo je glineno, u Zagrebu), ali da nije prevelika i preteška pa da je mogu sa svojim Golfom nositi i da je mogu sam nositi uz stepenice na 3. kat do stana?

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
29,286
Ni jednu upotrebivu.
Imaš kakav podrum, ostavu u zgradi?

JamesDouglas

Novi član
Tu od
4 Svi 2025
Poruka
9
Nemam ni podrum. Jedini nacin je da ostavim frezu u sumi i pokrijem ceradom. Vidio sam u Bauhausa neku 4-taktnu frezu od 1.9 kw i ima 27 kilograma, radna sirina 36 cm. Da li se s tim moze frezati ili je to niskoristi?

JamesDouglas

Novi član
Tu od
4 Svi 2025
Poruka
9
Ništ benzinskog u stan ako misliš spavati
Znaci osijecat ce se smrad u cijelom stanu? Crnjak, znaci freza mora na balkon ili trebam kupiti elektricnu frezu. Ali elektricne su do 1.5 kw koliko sam vidio. Ne znam koliko cu se usreciti s tim. To je vjerojatno za one koji kopaju rukama pa poslije usitne zemlju sa frezom.

JamesDouglas

Novi član
Tu od
4 Svi 2025
Poruka
9
Imam poljoprivrednu parcelu oranicu cca 1300 m2 u Rugvici. Nemam gdje ostaviti frezu, kosilicu i ostale rekvizite. Smijem li sagraditi spremiste za alat na zemlji te velicine? Da li se smije graditi spremiste od betona ili treba staviti kucicu od drva, metala ili plastike ili pak ni to nije dozvoljeno pa moram staviti sator za spremiste?

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
29,286
Dogovori s nekim susjedom da p njega ostaviš, jer je lako moguće da ne buš našel ni kućicu a kamoli frezu.

I, molim te, nemoj stalno otvarati nove teme. Potraži odgovarajuću.

Najnoviji postovi

Na vrh