• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Motokultivator Texas LX 550

BBKing

Novi član
Tu od
1 Ožu 2015
Poruka
2
Da li netko ima iskustva sa Texas LX 550? Imam vrt površine 300m^2, zemlja nije tvrda i nema mnogo kamenčića. Dosad sam radio ručno, ali mi je više dosta.:(n):
Koštala bi me oko 500 eura, nova sa 2 godine garancije. Da li se to isplati i koje su alternative za tu cijenu?


Hvala!
 

brgud

Iskusan lik
Tu od
4 Lis 2013
Poruka
5,493
O pa to je nešto novo i malo drugačije ! Bolje nego štihača, to sigurno, a i funkcionirat će dvije godine, a možda i više. Malo se šalim.:(grin):
Malo je teže naći nekoga da ima iskustva sa takvim modelom, zato jer je to novo na tržištu (barem ja taj model, prvi put vidim), tako da je teško ocijeniti što i koliko može raditi i trajati. Na toj njihovoj stranici onaj Huskvarna izgleda solidnije, jače (ali i više košta).:(wasntme):

http://www.njuskalo.hr/oprema-obrad...exas-500-br-bs-racun-garancija-oglas-14480600

Još jedan sličan model od istog proizvođača.
 
Posljednje uređivanje:

BBKing

Novi član
Tu od
1 Ožu 2015
Poruka
2
Kupio sam ju. Opet sam ju danas gledao i ponio kući. :D
Gledao sam i rabljene, ali stvarno mi se ne da ni cjenkati ni hodati okolo a ovo što mi je bilo ponuđeno su 15-20-30 godina stare mašine skuplje od ove Texasice. Ako bude dobro vrijeme za vikend javljam dojmove. :(nod):
 

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
27,392
Dva popodneva, ili do prvog panja.

Šteta kaj nisi kupil nekaj 30-tak godina staro, jer je nepoderivo.
 

brgud

Iskusan lik
Tu od
4 Lis 2013
Poruka
5,493
Nemojte ga obezhrabrivati. Sad kad je kupljeno, treba ga koristiti i vidjeti kako će se ponašati u radu i koliko će trajati. Ako je zaključak bio da je to bolja opcija od kupnje nekog starijeg mtk. vrijeme će pokazati. Treba probati za znati !:(devil):
 

fusher

Član
Tu od
28 Lip 2013
Poruka
85
Al noževi mi nekako veliki na slici izgledaju. Naspram onih frezica ala Pevec....možda i valja?
 

brgud

Iskusan lik
Tu od
4 Lis 2013
Poruka
5,493
Možda mu ime "Texas" znači da je namijenjen za rad u pustinji u Texasu ?:icon_fU:
 
Na vrh