• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Motor Honda GCV 135- nepravilan rad

bane1978

Iskusan lik
Tu od
7 Velj 2012
Poruka
3,181
Mene je isto tako u početku zeznulo,i mislio sam da je samo doljnja,i ništa nisam napravio,ova unutarnja se ne primjeti jer ide malo teže van,mislim da sam je vadio tako da sam karb držao u rukama i tukao šakom o šaku dok nije ispala ili možeš probati nekom iglom ili žicom sajle kako je kolega brgud napisao
To ti je ova označena sa brojem 5
Imaš tu dobar video,to ti je ova na 6.40 min

Posljednje uređivanje:

powershift

Dobro znana faca
Tu od
13 Stu 2007
Poruka
2,912
Ipak je bilo do zatvorenih dizni, ocistio, ali opet problem bio. Oprugice bile zakacene u krive rupe i tako povlacile poluzje za gas sa krivim silama

bane1978

Iskusan lik
Tu od
7 Velj 2012
Poruka
3,181
Važne su i oprugice,najlakše je poslikati mobitelom prije rastavljanja,ali bitnije je to što je bilo zaštopano,provjeri si usput u kakvom je stanju filter zraka

brgud

Iskusan lik
Tu od
4 Lis 2013
Poruka
5,767
Ja NE znam di bi se mogli kupiti dijelovi za kopačicu Honda GCV 135, a zašto ne znam, zato jer takva kopačica ne postoji.

Najnoviji postovi

Na vrh