• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Motorna pila Partner P340S

Miro Spiro

Novi član
Tu od
6 Ruj 2011
Poruka
10
Pozdrav!

Ponovio sam se sa navedenom motornom pilom. Danas sam je izvadio iz kutije i počeo sastavljati.

Listao sam uputstvo za prvo pokretanje i naišao sam na problem. Naime ručica sauga prilikom povlačenja i puštanja automatski se vraća u početni položaj. Do sada se sa Stihl, Einhell ili CMI- om nisam susretao sa takvim problemom.

Da li da idem u servis ili prilikom punjenja goriva to se prestaje događati, pošto jos nisam pokušao sa prvim paljenjem?

Hvala unaprijed

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Gorivo stim nema veze,procitaj jos jednom pazljivo uputstvo.:drink:

Miro Spiro

Novi član
Tu od
6 Ruj 2011
Poruka
10
Gorivo stim nema veze,procitaj jos jednom pazljivo uputstvo.:drink:

Procitao sam upustvo. Pogledao na youtube-u. Na snimkama to ide vrlo glatko. Kad povučem dođem do graničnika. Bojim se dalje povuči jer mogu da slomim držać. :(

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Moguce je da je poluga coka(sauga)krivo zakacena:icon_question: tvornicki na fergazeru pa se vraca,tj. umjesto gasa a gas na njegovu (saug) mjestu.Skini poklopac luft filtera pa provjeri,nes izgubit garanciju.

Miro Spiro

Novi član
Tu od
6 Ruj 2011
Poruka
10
Moguce je da je poluga coka(sauga)krivo zakacena:icon_question: tvornicki na fergazeru pa se vraca,tj. umjesto gasa a gas na njegovu (saug) mjestu.Skini poklopac luft filtera pa provjeri,nes izgubit garanciju.

Gas normalno radi! Danas sam upalio tako bez sauga. Samo napumpao na pumpi. Upalila je iz 3 puta. Poslije kad je zagrijana pali iz prve.

Leptir se pomjera kad pogledam prilikom skidanja filtera zraka. Čim pustim vrati se u početni položaj.

Posljednje uređivanje:

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Ne kuzim,leptir se vraca sam ne ostaje otvoren dok povuces saug(cok),moro bi ostat otvoren te dok stisnes gas da se vrati (na nekim pilama).

Miro Spiro

Novi član
Tu od
6 Ruj 2011
Poruka
10
Kad držim saug, leptir je maksimalno otvoren, cim pustim on se vrati u pocetni polozaj.

Kad pritisnem sigurnosno dugme i dodam gas, leptir se otvara i zatvara.

Sutra idem do servisa da vidim sto je, jer ocigledno nesto nije uredu.

Zao mi je samo sto nisam probao saug na pili koja je bila izlozena.

Miro Spiro

Novi član
Tu od
6 Ruj 2011
Poruka
10
Danas sam bio u servisu!

Saug samo treba jace povuci :) Naime ima granicnik pa zlijeb i jos jedan granicnik koji nisam vidio. Kad povucem saug, treba preskociti prvi granicnik i uci u prvi zlijeb.

Kada se doda gas saug povuce feder i on iskoci iz zlijeba.

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Jel to znaci da njsj dobro procito uputstvo?No nisi jedini.:icon_thumright:

Najnoviji postovi

Na vrh