• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Motorna pila TIMBERTECH

P

pozna

Guest
vjerovatno pitam glupost,al svejedno,jel ima tko motorku ove marke,neka iskustva ,mozda ??? namjeravam kupiti jednu duzine 50 cm i jednu 35 cm. cijena je super povoljna,jedino sto mislim da su te motorke pravljene po starom sistemu,sudeci po tezini al opet sto manje plastike to bolje.
 

petar

Aktivni član
Tu od
15 Pro 2007
Poruka
1,261
Koliko sam uspio vidjet da je to kopija husqija a sad kakva je to...
Doduše malo proguglaj, vidi kako stoje stvari s tim kopijama. Osobno to ne bih uzeo ali za neku malu hoby upotrebu mislim da je ok. Ima i na youtubu testova i svega......
 
P

pozna

Guest
a husqi je zmaj,imam jednu staru 20 ak godina,naradila se a jos je ko nova. nije bas da mi treba za hobi,nego za posao,ne sumarski vec kad trebam srusiti tu i tamo neko stablo ,zato bih i kupio dvije,vecu i manju. inace pila je francuske proizvodnje, 50 ccm, 3 ks. navodno nije drlog.
 

petar

Aktivni član
Tu od
15 Pro 2007
Poruka
1,261
Ma za manje stvari, bi trebala biti ok, vidio sam kako i neke kineske znaju biti ok, samo je problem kad se pokvari jer nema dijelova. Jel se smije znat cijena? Gledam na netu oko 100e je 2,3ks što je ok cijena, ali....
 
P

pozna

Guest
to je ono najbolje,nasao sam je na ebay-u,znas kako se tamo kupuje,cijena ,prava sitnica,uglavnom se nenudi vise od 60 eura,svejedno koja duzina maca. ja racunam do 80 eura po komadu,i to je povoljno. vlasnik firme je nas covjek,firma JAGO, garancija 2 god. za firme 6 mjeseci. sta kazes?
 
P

pozna

Guest
o ovoj pili sam prije pricao,isprobana,kod mene u radioni nakon ciscenja poslije probnog rezanja. ja zadovoljan,stvarno fino i mirno radi,nisam nista stelovao,samo ulje i gorivo i pali. dooobraaa.
 
P

pozna

Guest
ova pricica nema veze sa naslovom teme,al buduci da je tema moja tu cu i napisati. jedan od blesavijih ili logicnih zakona u EU.odrzavam jedan lijepi vrt a u tom vrtu jedan bor. prosle godine je tu bio jos jedan bor ali ga je oluja slomila a ovaj stoji prilicno nakrivito pa je vlasnik vrta pozelio da ga se odreze i ukloni. bor je visok nekih 15-18 metara,promjer debla oko 60 cm,sve u svemu nista posebno. i tako dodem ja kod vlasnika,pogodimo se za cijenu sa vadenjem panja,po mojoj procjeni imam dobra 2 dana posla da sve sredim al para je super,samo sto nisam otrcao kuci po alat,al ono ,budimo cool,doci cu sutra raditi.i tako idem ja sretan kuci,usput sretnem poznanika i pricam mu za pogodeni super posao da bi mi on na to rekao da nesmijem srusiti stablo koje ima vise od 30 cm obujma a da prije toga nisam trazio dozvolu od opcine.buduci da je tip deklarirani lazov nisam mu povjerovao al sam ipak provjerio u opcini.a tamo stoji da iako je tip vlasnik vrta,tj te zemlje i iako je sam posadio drvo prije 30-ak godina,znaci drvo je njegovo,nesmije ga srusiti niti ön niti bilo tko drugi bez dozvole iz opcine.zasto? zato sto jos proizvodi kisik i samim tim je vazno za okolis. kazna za rusenje je 5000-10000 eura.i sad ja kao izvodac radova trebam traziti dozvolu za rusenje,al buduci da je stablo zivo i zdravo iako stoji krivo,imam usrani osjecaj da cu lagano ispusiti taj posao.jedino dobro je sto mi je sad to prilika da saznam kakve uvjete ja osobno trebam ispuniti da bih to eventualno mogao odraditi,imam firmu,alat i iskustvo,mozda mi treba neka sitna kvalifikacija npr. dr.mr.sumarstva.u poljskoj vrijedi isti zakon,doci ce to i kod nas u hr.,doci ce vrijeme da ces morat ici krasti drva u vlastitu sumu. :shock: :roll:
 

petar

Aktivni član
Tu od
15 Pro 2007
Poruka
1,261
Pa, probuši ga dole nisko, ili poprskaj s nečim da uvene biće posla :D ;) Uglavnom napravi da više neproizvodi kisik :mrgreen:
 

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
27,387
A kam to sve vodi???
Hebeš EU i njezine glupe zakone. Netreba nam to!
 
P

pozna

Guest
e ta ti je dobra Petre,ja sam vec i zaboravio te dobre stare fore, :D :D ,valjda vec i razmisljam posteno i po zakonu :roll:
 

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
27,387
pozna kaže:
e ta ti je dobra Petre,ja sam vec i zaboravio te dobre stare fore, :D :D ,valjda vec i razmisljam posteno i po zakonu :roll:
Viš kak zakon brzo uštroji ljude. Sreća kaj se pri nama još rijetko poštuju ;) :D
 

mpit

Novi član
Tu od
2 Pro 2011
Poruka
1
Može malo iskustva s pilama koje si kupio TIMBERTECH, kakve su se pokazale u radu.
 

Najnoviji postovi

Na vrh