• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Motorne pile-STIHL, oliti po naški ŠTILOVKA!!

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,717
Sam Bog kaj sam dobil na poklon Husqvarnu, a ne Stihl. Ve bi i ja bil na listi sumnjivih.
Imal prijatel Kupljenec prav, a i manje su šanse da mi ju netko ukrade. ;)

LAKI

Tu od
13 Velj 2019
Poruka
1,120
Pisete gluposti, dijagnostika motora nema dodirnih tacaka sa poreklom testere, dali kad mehanicar radi dijagnostiku na autu vidi dali je auto ukraden i odakle je dosao

martinv1

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2020
Poruka
1,567
Ovlašteni vidi najvjerojatnije. Te moderne motorke kao i auti imaju neki serijski broj, a to u ovlaštenom Stihlu vjerovatno u sistemu izađe.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,782
Ako ti ju otmu kao ukradenu robu... svejedno ti je jer bez love i alata si ti ostal

swizach

Iskusan lik
Tu od
12 Srp 2007
Poruka
1,649
Pisete gluposti, dijagnostika motora nema dodirnih tacaka sa poreklom testere, dali kad mehanicar radi dijagnostiku na autu vidi dali je auto ukraden i odakle je dosao
Naravno da se vidi. Uvedena je u sistem.

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Ja sam kamilica za tebe u pisanju, ti ne pišeš puno al kad napišeš, Bože me sačuvaj.
Gluposti pišeš da to nisu istine. Vodiš me u pisanju gluposti ali pošteno🤮🤢

LAKI

Tu od
13 Velj 2019
Poruka
1,120
Ja sam kamilica za tebe u pisanju, ti ne pišeš puno al kad napišeš, Bože me sačuvaj.
Gluposti pišeš da to nisu istine. Vodiš me u pisanju gluposti ali pošteno🤮🤢
Ti si ruzmarin a ne kamilica, kako ce zivota ti na dijagnostici videti dali je testera ukradena, probaj malo da koristis mozak nije tesko. Ne radi se dijagnostika preko inerpola,i za nju ne treba ni internet niti neka cuda od kompijutera

LAKI

Tu od
13 Velj 2019
Poruka
1,120
Dijagnostika se radi uredjajem koji ima ubacen program koji moze da ocita podatke o masini,da ocita kvar, vreme rada i ostale raznorazne zavrzlame a ne da otkriva odakle je i kako dosla

Ghost

Iskusan lik
Tu od
10 Ruj 2021
Poruka
1,716
ne da otkriva odakle je i kako dosla
Mozda ne sama dijagnostika, ali kad ocita serijski broj pile, a mora ga ocitati da provjeri da li ima jamstvo onda vidi i gdje je i kada je kupljena pa samim time ako je pila sa tim serijskim brojem prijavljena kao ukradena onda je uvedena u sustav i vidi se da je ukradena

swizach

Iskusan lik
Tu od
12 Srp 2007
Poruka
1,649
To ok ako bi bio lud da kradenu testeru nosi u ovlasceni servis pa jos da trazi i garanciju
Onaj ko kupi povoljno pa mu se u 2 god zbrka recimo elektronika koja je u kompletu sa karburatorom cca 1700-2000 kn

mika

Iskusan lik
Tu od
22 Ožu 2011
Poruka
1,810
Ne brinite dečki taj koji bude to kupil taj bude upozoren, i nebudu se vrtele po oglasniku. Prije 2 godine nam je na poslu ukradeno alata za oko + - 80000tkn nikad se niš nigde nije pojavilo a dosta stvari je bilo pod garancijom.

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
1,976
Pa, danas se kradu auti i niko im ne može ući u "trag". Nema onog što maheri ne riješe

LAKI

Tu od
13 Velj 2019
Poruka
1,120
Onaj ko kupi povoljno pa mu se u 2 god zbrka recimo elektronika koja je u kompletu sa karburatorom cca 1700-2000 kn
Onaj ko bi to kupio zna za koju cenu sta moze da se dobije

Najnoviji postovi

Na vrh