Naravno da se vidi. Uvedena je u sistem.Pisete gluposti, dijagnostika motora nema dodirnih tacaka sa poreklom testere, dali kad mehanicar radi dijagnostiku na autu vidi dali je auto ukraden i odakle je dosao
Ja sam kamilica za tebe u pisanju, ti ne pišeš puno al kad napišeš, Bože me sačuvaj.Pisete gluposti, dijagnostika motora nema dodirnih tacaka sa poreklom testere, dali kad mehanicar radi dijagnostiku na autu vidi dali je auto ukraden i odakle je dosao
Serijski broj pile je uveden i samo po tome ju može skužit kad ide otvarat radni nalog.Naravno da se vidi. Uvedena je u sistem.
Ti si ruzmarin a ne kamilica, kako ce zivota ti na dijagnostici videti dali je testera ukradena, probaj malo da koristis mozak nije tesko. Ne radi se dijagnostika preko inerpola,i za nju ne treba ni internet niti neka cuda od kompijuteraJa sam kamilica za tebe u pisanju, ti ne pišeš puno al kad napišeš, Bože me sačuvaj.
Gluposti pišeš da to nisu istine. Vodiš me u pisanju gluposti ali pošteno🤮🤢
Mozda ne sama dijagnostika, ali kad ocita serijski broj pile, a mora ga ocitati da provjeri da li ima jamstvo onda vidi i gdje je i kada je kupljena pa samim time ako je pila sa tim serijskim brojem prijavljena kao ukradena onda je uvedena u sustav i vidi se da je ukradenane da otkriva odakle je i kako dosla
Onaj ko kupi povoljno pa mu se u 2 god zbrka recimo elektronika koja je u kompletu sa karburatorom cca 1700-2000 knTo ok ako bi bio lud da kradenu testeru nosi u ovlasceni servis pa jos da trazi i garanciju
Onaj ko bi to kupio zna za koju cenu sta moze da se dobijeOnaj ko kupi povoljno pa mu se u 2 god zbrka recimo elektronika koja je u kompletu sa karburatorom cca 1700-2000 kn