• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Motorne pile-STIHL, oliti po naški ŠTILOVKA!!

bane1978

Iskusan lik
Tu od
7 Velj 2012
Poruka
3,181
Jest da je cijena paprena,ali nećeš požaliti
Imam stariju sestru MS 260 i ni jednog trenutka nisam požalio novaca
Odmor za ruke,a snage sasvim dovoljno

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,432
Jest da je cijena paprena,ali nećeš požaliti
Imam stariju sestru MS 260 i ni jednog trenutka nisam požalio novaca
Odmor za ruke,a snage sasvim dovoljno
Čim sam je prvi puta uzeo u ruke svidjela mi se što nije teška, osjetno lakša od 290 ili 029.
Iskreno pikiram ju već duže vremena, ali sam stalno vukao ručnu kad dođem u trgovinu, danas sam se odlučio da je uzmem jer tako i tako imam posla u šumi, opet lakše je raditi s njom nego sa 29-kom, a onda mogu povesti nekoga i dati mu moju pilu, a ne da kasnije kuka kako je potrošio lanac kod mene 😂

-PDV?
Da na R1 je, samo fiktivan je taj podatak - 25% 😅😂

mrga

Dobro znana faca
Tu od
8 Pro 2010
Poruka
1,754
2 baterije su dosle

Swizach, dvije baterije idu odjednom u ovu Stilovku? koliko vidim jedna je 36 V, 4,8 Ah?

I ja sam dobio na poklon Makitu u koju idu dvije baterije u seriju od 18 V 5 Ah, zadovoljan, odlicna je i jednoručna kad zatreba ako držim komad s jednom rukom...

Otac ima 75 godina, presretan je jer je dobio na posudbu, ne može upaliti benzinku više... nema brzine, snage još i je...

Ja obrezivao šumu oko livada, ma preporodio se, samo još trebam mobilnu lojtru koja sama ide od drva na drvo :cool:

@AirBoX čestitam na kupnji i neka te dugo i dobro služi. Odlična pila, neki dan sam imao u ruci na ispomoći prijatelju... zanimljiv strojčić, onak srednji do mali (uspoređujući sa mojom 661), a ko zvrk. Radil cijeli dan, a na večer uopće nisu boljele ruke..

MadFarmBoy

Aktivni član
Tu od
2 Svi 2020
Poruka
217
Na dyno testu Stihl 261c pokazao je 4.17 ks dok je Husqvarna 550 xp mk2 pokazala da razvija snagu od 4.75 ks.
Ispada da su Šveđani veće poštenjačine 😆

spawn

Član
Tu od
24 Tra 2022
Poruka
35
Da li zna ko sta se desava sa novom pilom..
Kad se stisne gas do kraja tek nakon dve sekunde od stiskanja prokine i radi jace, prve dve sekunde radi ali ne radi punom snagom, nakon dve sekunde uvek prokine i radi jace..
Rezultat toga jeste da kada se ugasi nece da se upali lako i ako nije mnogo radila..
Da li je do karburatora ili nesto ozbiljnije ima li ko iskustva ?

Na vrh