- Tu od
- 20 Svi 2010
- Poruka
- 6,906
uh ja sam prvi reko :weedman:
tko prvi njegova djevojka....:lol:
ne,nego nisam ih pronašao pa sam išao sam u izradu..Kao bili su ti skupi
uh ja sam prvi reko :weedman:
ne,nego nisam ih pronašao pa sam išao sam u izradu..Kao bili su ti skupi
ali ima se razloga za veselit.....
stigle nove šlape za prikolicu....
ej josix,znaš ono sjedalo o kojem smo pričali za fergija,onaj što ima ko naslone za ruke,imaju ti tamo u trgovini,dođe 480 kuna...gledao ga danas..
5.00-12" sa 4 platna--275 kuna.....kupljene u AUTO-HORVAT-u u Draganići
heeejjj pa to je super cijena,to nije čak ni 50 eura za obje, akod nas su od 60 eura na više za iste gume.
nego kakve su one 6.5/80- 12? jel valja to čemu?
vimi ništa ti nebrini za njih.ako ti smetaju spremi ih u paketić pa kad budem išo na more navratiću ja po njih da ti nesmetaju :weedman:
ja ću ih potražiti oko kuće i spremiti na stalažu, a gdje ideš inače na more
ej seljačić, danas sam radio u f.jakovu i tamo je jutros padao snjeg
pa ljudi jeli to moguuućeeee. ma daj tako hladno? brrrrr
5.00-12" sa 4 platna--275 kuna.....kupljene u AUTO-HORVAT-u u Draganići
heeejjj pa to je super cijena,to nije čak ni 50 eura za obje, akod nas su od 60 eura na više za iste gume.
nego kakve su one 6.5/80- 12? jel valja to čemu?
zaboravio napisati da je to cijena po komadu....
a ove 6.50 su ti samo šire...
zaboravio napisati da je to cijena po komadu....
a ove 6.50 su ti samo šire...
e onda su isto skupe. pitam za ove 6.5 jer su jeftinije od 5 12. nijeli problem to što su šire
Kupi radije 6,50/80-12 jer je MTK stabilniji, a ne koštaju puno više. Mrvicu su veće (za nekih 2cm u promjeru) i bolje su za frezanje, jer se po sipkoj zemlji blje drže.
Jedino zahtjevaju širu felgu (5") za razliku od 5,00-12 kojima je dovoljna 4" felga. Ako nemaš felge, one fićine bi bile, čini mi se, prikladne.
Pogledaj da nije razlika u nosivosti (2PR ili 4PR). Ovo je važno, pogotovo za prikolicu.našao bih ja fićine jer ove 13ke nemogu ostaviti na mtk ni na prikolici jer nema smisla to bi klizalao u dvorištu a kamoli u voću.
pitam se samo zašto su ove šire kod trgovca skoro 5 eura po komadu povoljnije od 5-12.?ma nije ni bitno neka ih samo ima i neka nisu preskupe