• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

mtd001

B

BAGERISTA

Guest
Di smo,,,ča smo,,,ni valja da te snig zameja............:mrgreen::mrgreen:

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
pa di si ti čovječe,nema te ko ni lanjskog snijega.....:lol:
već sam mislio da te bura otpuhala..

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
mtd tužan, nije zapalo sniga kak su prognozirali, pa nema kaj ralit po dvorišću :lol:

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
ali ima se razloga za veselit.....
stigle nove šlape za prikolicu....
5.00-12" sa 4 platna--275 kuna(komad).....kupljene u AUTO-HORVAT-u u Draganići
2hx8sax.jpg

289zdc3.jpg

34776kk.jpg

2qt8xp3.jpg

ej josix,znaš ono sjedalo o kojem smo pričali za fergija,onaj što ima ko naslone za ruke,imaju ti tamo u trgovini,dođe 480 kuna...gledao ga danas..

Posljednje uređivanje:

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167

ej josix,znaš ono sjedalo o kojem smo pričali za fergija,onaj što ima ko naslone za ruke,imaju ti tamo u trgovini,dođe 480 kuna...gledao ga danas..

Čestitke za šlape!! sad si brži nema kaj, odustajem od trke :lol:

A za sjedalo, TOOOOOOO!!! FALA na obavijesti!!

seljačić

Aktivni član
Tu od
8 Velj 2009
Poruka
2,154
5.00-12" sa 4 platna--275 kuna.....kupljene u AUTO-HORVAT-u u Draganići

heeejjj pa to je super cijena,to nije čak ni 50 eura za obje, akod nas su od 60 eura na više za iste gume.

nego kakve su one 6.5/80- 12? jel valja to čemu?

vimi

Aktivni član
Tu od
9 Stu 2008
Poruka
532
vimi ništa ti nebrini za njih.ako ti smetaju spremi ih u paketić pa kad budem išo na more navratiću ja po njih da ti nesmetaju :weedman:

ja ću ih potražiti oko kuće i spremiti na stalažu, a gdje ideš inače na more

seljačić

Aktivni član
Tu od
8 Velj 2009
Poruka
2,154
ja ću ih potražiti oko kuće i spremiti na stalažu, a gdje ideš inače na more

okolina zadra je moja destinacija,zbog blizine jer nevolim puno vozikanja na moru i nevolim gužve.Ono ode se do biograda,f.jakova. vir itd... ali sve u okolini ovisi gdje odem.

vimi

Aktivni član
Tu od
9 Stu 2008
Poruka
532
ej seljačić, danas sam radio u f.jakovu i tamo je jutros padao snjeg

vimi

Aktivni član
Tu od
9 Stu 2008
Poruka
532
pa ljudi jeli to moguuućeeee. ma daj tako hladno? brrrrr

danas se temperatura kretala kod nas oko 3 do 5 stupnjeva uz orkansku buru koja je nosila snjeg, cjeli dan iz kamiona nisam izlazio

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
5.00-12" sa 4 platna--275 kuna.....kupljene u AUTO-HORVAT-u u Draganići

heeejjj pa to je super cijena,to nije čak ni 50 eura za obje, akod nas su od 60 eura na više za iste gume.

nego kakve su one 6.5/80- 12? jel valja to čemu?

zaboravio napisati da je to cijena po komadu....
a ove 6.50 su ti samo šire...

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,490
Kupi radije 6,50/80-12 jer je MTK stabilniji, a ne koštaju puno više. Mrvicu su veće (za nekih 2cm u promjeru) i bolje su za frezanje, jer se po sipkoj zemlji blje drže.
Jedino zahtjevaju širu felgu (5") za razliku od 5,00-12 kojima je dovoljna 4" felga. Ako nemaš felge, one fićine bi bile, čini mi se, prikladne.

seljačić

Aktivni član
Tu od
8 Velj 2009
Poruka
2,154
Kupi radije 6,50/80-12 jer je MTK stabilniji, a ne koštaju puno više. Mrvicu su veće (za nekih 2cm u promjeru) i bolje su za frezanje, jer se po sipkoj zemlji blje drže.
Jedino zahtjevaju širu felgu (5") za razliku od 5,00-12 kojima je dovoljna 4" felga. Ako nemaš felge, one fićine bi bile, čini mi se, prikladne.

našao bih ja fićine jer ove 13ke nemogu ostaviti na mtk ni na prikolici jer nema smisla to bi klizalao u dvorištu a kamoli u voću.

pitam se samo zašto su ove šire kod trgovca skoro 5 eura po komadu povoljnije od 5-12.?ma nije ni bitno neka ih samo ima i neka nisu preskupe

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
i ja sam ih mislio uzeti ali ih nije trenutno bilo...

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,490
našao bih ja fićine jer ove 13ke nemogu ostaviti na mtk ni na prikolici jer nema smisla to bi klizalao u dvorištu a kamoli u voću.

pitam se samo zašto su ove šire kod trgovca skoro 5 eura po komadu povoljnije od 5-12.?ma nije ni bitno neka ih samo ima i neka nisu preskupe
Pogledaj da nije razlika u nosivosti (2PR ili 4PR). Ovo je važno, pogotovo za prikolicu.
Drugi mogući razlog je marka guma.

S

staffmen

Guest
to su srpske gume ili?
pise jugoslavija nisu valjda tak jako stare??

znaci 5x12gume bi isle na mog imt-506 koji ima 4x12 na felgama?

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
možda je stari kalup,piše na njima sa stane 2610(dvadesetšesti tjedan u 2010)

Najnoviji postovi

Na vrh