• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

muh@

muh@

Novi član
Tu od
13 Pro 2025
Poruka
1
Tek kad sam odabrao nickname, koji inace imam i na nekim drugim forumima, citajuci neke teme alatima, skontam da je jedan od modova MUHA. Svaka slicnost ili namjera je puka slucajnost. Ne bavim se poljoprivredom, na forum sam "naletio" pretrazivajuce neke teme oko alata. A vidim da je ta tema jedna od najvecih na cijelom forumu. Tako da, ako nije problem, pratio bih samo ovo i povremeno se ukljucivao sa nekim pitanjima oko alata. Inace dolazim iz Sarajeva. Volim alate, pomalo raduckam sebi po kuci , stanu itd...zasad toliko, nadam se da je dovoljno za prvi post.

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
5,397
Kako baš muha? Što ste navalili baš na to ime kad ima drugih, puno ljepših. Npr. crvrčak, bumbar, zlatica, pčela, truth, moljac. Eto moljac bi baš priličio za jednog mastora koji nikad ne miruje i stalno nešto buši i mrducka. A ti brate baš ono pravo pa muha. I još k tome otvorio i novu temu za muhe. Imaš kuću i stan. To znači da si se i ti uglušio na onu akciju ¨imaš kuću vrati stan¨.
Inače, želim ti dobrodošlicu na forum. Još da kupiš kakvo traktorče i promijeniš ime gdje bi nam bio kraj? Dobrodošao još jednom.

Na vrh