• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Muki

Muki

Član
Tu od
31 Ožu 2014
Poruka
214
Pozdrav svima dolazim iz Zagreba pomalo se bavim poljoprivredom nemam nešto puno zemlje pa bi se moglo reći da se više bavim rekreativno da baš ne moram sve kupovat.Od mehanizacije imam samo traktor Zetor 4911,inače jako sam zadovoljan s njim i jako me zanimaju traktori ove marke stoga mogu reći da sam na ovome forumu pročitao dosta stvari o njima te sam iz istog razloga postao član ovog foruma kak bih mogao još puno naučiti o njima :icon_e_wink:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,010
Dobro došao na Poljoprivredni Forum!

Dobro nam došao Muki.

p.s. Prije početka korištenja foruma možeš malo pogledati pravila i upute, tamo imaš korisnih informacija koje će ti olakšati snalaženje na forumu.

Najnoviji postovi

Na vrh