10 hektara koje već imam je košeno svake godine,a od toga ima 7 hektara koje je za oranje i to je dosta kvalitetna zemlja.Ovaj drugi dio koji namjeravam kupiti je dosta zapušten jer se nije obrađivalo 25 godina pa je poprilično zaraslo,ali i tu je pola toga oranice jer graniči sa mojom zemljom koju već imam.Kod mene je malo "specifična" situacija, zato jer ja već 10-ak godina živim u inozemstvu ali često idem u Liku i kada vidim koji sve potencijal imam tamo svake godine mi se sve teže i teže vraćati nazad.
Namjeravam se vratiti nazad za 3-4-5 godina i do tada bi htio rarkrčiti taj dio zapuštenog zemljišta i nadam se da bih bio pri kraju sa dovršetkom kuće za turiste.
Prvi cilj bi mi to bilo,da imam "siguran"prihod mjesecno od iznajmljivanja,onda bih imao vremena da se bavim i poljoprivredom,a da ne ovisim toliko o finacijama.
Ne znam kako bih krenuo i sa fondovima kada nemam adresu u Hrvatskoj tj šta bi bilo najbolje napraviti da se pripremim pa kada se vratim za stalno u Hrvatsku da imam neku podlogu
Namjeravam se vratiti nazad za 3-4-5 godina i do tada bi htio rarkrčiti taj dio zapuštenog zemljišta i nadam se da bih bio pri kraju sa dovršetkom kuće za turiste.
Prvi cilj bi mi to bilo,da imam "siguran"prihod mjesecno od iznajmljivanja,onda bih imao vremena da se bavim i poljoprivredom,a da ne ovisim toliko o finacijama.
Ne znam kako bih krenuo i sa fondovima kada nemam adresu u Hrvatskoj tj šta bi bilo najbolje napraviti da se pripremim pa kada se vratim za stalno u Hrvatsku da imam neku podlogu