• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Ne mogu se ulogirati

G

gost

Guest
Registrirao sam se prije 2,3 dana. Od tada pokušavam se prijaviti. vidim samo opciju korisničko ime. Kada zaustavim strelicu miša na gumb Prijava piše da upišem korisničko ime i šifru u za to predviđeno polje a kako ja vidim samo polje za korisničko ime probao sam i u to polje upisati sve ukupno. Iskusniji sam pc korisnik, isprobao sam svašta ali ne ide. probao sam i sa novo poslanom lozinkom (koja je na zahtjev poslana u mail.), uđem, iziđem i opet se ne mogu prijaviti!? Kao da ulazim u Pentagon, vec više puta gledam u ovu poruku nakon brojnih pokušaja na sto načina i verzija:
Unjeli ste krivo korisničko ime ili zaporku. Molimo kliknite nazad i pokušajte ponovno unjeti svoje korisničke podatke. Zaboravili ste zaporku? Kliknite Ovdje! Iskoristili ste 6 od mogućih 5 pokušaja. Poslje iskorištenih svih 5 pokušaja nećete se moći logirati 15 minuta.
 

zaja

Administrator
Osoblje foruma
Tu od
16 Tra 2007
Poruka
1,921
Nakon registracije si verificirao svoj račun? Stigla ti je poruka sa aktivacijskim linkom na email?

Ovo u vezi nevidljive opcije unosa lozinke, nikad čuo za to ali to u svakom slučaju nije do foruma jer se svakodnevno prijavljuju stotine ljudi na forum....koji browser. koji OS?
 

zaja

Administrator
Osoblje foruma
Tu od
16 Tra 2007
Poruka
1,921
Ja pitam što se na ekranu pojavi, npr ako upišeš krivu lozinku dobiješ poruku "Neispravna lozinka. Pokušajte ponovno."
Poruka "apllikacija još u razvoju" ne postoji na našem forumu, pa mi nije jasno odkud? Daj LAKI odi na prijavu pa poslikaj, možeš mi poslat sliku na email zaja@7dana.com.
 

Najnoviji postovi

Na vrh