• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

nepoznat alnaser???

duxy

Član
Tu od
12 Srp 2014
Poruka
36
Pozdrav, nabavio sam jedan stari alnaser al neznam od cega je.. mislio sam da je od kojeg fergusona, rusa... ili da je od zastave kamiona al ona ima 24v

znaci ovako: 11 zubi,12v, 1.3kw, alnaser je ispravan samo fali onaj limic dolje kod cetkica..
hvala

Prilozi

• alnaser (4).jpg
    alnaser (4).jpg
    38.5 KB · Pregleda: 320
  • alnaser.jpg
    alnaser.jpg
    28.7 KB · Pregleda: 389
  • alnaser (1).jpg
    alnaser (1).jpg
    45.4 KB · Pregleda: 392
  • alnaser (3).jpg
    alnaser (3).jpg
    38.7 KB · Pregleda: 607

brgud

Iskusan lik
Tu od
4 Lis 2013
Poruka
5,767
Za usporedbu ovo je od Zastave 650 AD, 24V, 3KW, 9zubi, a da nije taj možda od Zastave 624 ?:icon_e_confused:

6PWboOP.jpg

MJRUp0C.jpg

duxy

Član
Tu od
12 Srp 2014
Poruka
36
hvala na informaciji, dali bi pasalo na kakav traktor mozda??

brgud

Iskusan lik
Tu od
4 Lis 2013
Poruka
5,767
Ne bih znao, a ovaj moj su neki tražili za neki model Fiat traktora (koji ima 24 v) ali nije odgovarao jer ima tri rupe za prihvat, a bilo je potrebno sa dvije rupe i razlika u dijametru.

StricVujc

Član
Tu od
1 Tra 2010
Poruka
835
Po šarafima koji povezuju automat i kučište anlasera reklo bi se da je lada, to je ta tehnika, kak je već savoris primjetio.

vica

Aktivni član
Tu od
1 Sij 2013
Poruka
3,400
Koliko vidim to je 99% sigurno ladin alnaser. Procitaj sa cela gde su cetkice mora pisati zdelano u sssr

duxy

Član
Tu od
12 Srp 2014
Poruka
36
ne pise sssr nego samo neka ruska cirilica, a onda valda je od lade

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,143
ja isto mislim da bi to mogal bit od male zastave , lada??

Ma nema šanse da je sa svojih 1,3kw bio na nekom većem motoru kao što je zastava ili slično , jednostavno premali je za to.
Lada , VAZ , automobil malo starije generacije ali je sigurno ladin alanser.

duxy

Član
Tu od
12 Srp 2014
Poruka
36
hvala svima na informacijama :) :) :) :), jel bi se dao onda negdje pripasat, i kolko vrijedi to??

Najnoviji postovi

Na vrh