Ne da bi mogel bit nek je 100% 👍Meteorološki balon bi to mogao biti 👍
Mala nuklearna. Srećom pa je izgorjela na putu od RusijeSpustio se neki padobran točno u sredini parcele, nešto je gorjelo ispod njega...srećom da nije pao u šumu..
Zna li neko što to može biti ili čemu to služi?
View attachment 46693
Nemoj da nagađaš. Rekao sam da je od svetlećeg projektila koji se može ispalila iz cijevi većeg kalibra i kao tromblonski dodatak ispaliti puskom a ovo je osvjetljavajući trombon. Čovjek kaže da je vidio da na dnu gori jeste to sagorijeva fosfor koji daje bljestavu svetlost. Drugo što potvrđuje je da je na balonu dio lanca metalnog upravo da nemože da izgore pvc niti koje drže balon. Neka čova koji je pronašao pogleda taj lanac je od nehrđajućeg čelika. Ti Kupljenac samo nagađas i predpostavljaš a ja kažem zato što sam to vidio i odmah sa to rekao. Lanca ima oko 35 do 40 cm I isto toliko pvc niti što je ukupno oko 75 do 80 cm prečnik padobrana je oko 50 cm.Ovo je padobran od njega, neznam kakve informacije prikuplja u atmosferi, ima ih više vrsta.
Ako se to koristi u mornarici, a ja sam od mora par km, jel moguće da je od tamo ispaljena?I ja mislim da je.Svetleći projektil.
Ne da bi mogel bit nek je 100% 👍
Kako si siguran 100% da je meteo balon?
Rusi bi mogli i da naprave džepne nuklearne bombe.Mala nuklearna. Srećom pa je izgorjela na putu od Rusije
Lanac je pocinčani, po mjerama odgovara.Neka čova koji je pronašao pogleda taj lanac je od nehrđajućeg čelika. Lanca ima oko 35 do 40 cm I isto toliko pvc niti što je ukupno oko 75 do 80 cm prečnik padobrana je oko 50 cm.
Bez brige, okrivili bi nekoga tko je bral gljive...Ako se to koristi u mornarici, a ja sam od mora par km, jel moguće da je od tamo ispaljena?
Da je samo pala 50-tak metara dalje izazvala bi požar u šumi.
Moguće, samo sumnjam da se netko izgubio i trebao pomoć uz samu obalu, prije da je iz za*ebancije.Ako se to koristi u mornarici, a ja sam od mora par km, jel moguće da je od tamo ispaljena?
Da je samo pala 50-tak metara dalje izazvala bi požar u šumi.