• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Nesto se cuje kao klikeri

motivell

Član
Tu od
4 Lip 2011
Poruka
136
jeste li se slozili vas dva ko je na sta mislio kardanska iz uklopnice za prednju posto je istog izgleda ili kardanska prikljucno vratilo??

Žuti org

Član
Tu od
19 Svi 2012
Poruka
232
skini taj reduktor od prve vuce pa bus videl dal u njemu klikće ili na osovini u getribi ovak moremo se naganjat do prekosutra

motivell

Član
Tu od
4 Lip 2011
Poruka
136
ma znam da je tu skidao kardan nisam imao vremena za vise posla i kada ga okrecem rukom cuje se tacno tu, skidam ovo koji dan i javljam sta je..

motivell

Član
Tu od
4 Lip 2011
Poruka
136
ma nije pa ne bih mogao vrtiti nisam dizao zadnje tockove skinuo kardan iskljucen prednji pogon i onda

M

Miško 007

Guest
Meni se cini da je ukapčalica to jer gumeni nosači kabine znaju poderat viljušku...

motivell

Član
Tu od
4 Lip 2011
Poruka
136
ma jok kakva ukapčalica unutra u njoj klik klik kako se okrece nije stalno vec kao sat kada okrecem normalno ali cuje se lepo klik. Znaci samo oni sarafi sa vana i spada sve nikakvo otkacivanje prvo iznutra??

hrvoje999

Član
Tu od
20 Pro 2009
Poruka
928
Dragi moj,klikalo ti bu to tak dugo dok ne rastaviš.Niko nije Vidoviti Milan,makar dečki znaju svoj posel.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,909
Rekoh ja tam negde na početku teme da je lager

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,909
Tj. on je uzrok sudaranju zupčanika ;)

Z

Zuty

Guest
Problem sa menjacem(cudan zvuk)

Nadam se da nisam pozurio sa pitanjem ili ako nesto pogresim ne zamerite :)

Danas mi se javio veliki problem(takoreci pokvario) traktor, problem je u tome da kada sam ga ubacio u brzini i polako pustao kvacilo kao hoce da podje ali nesto mnogo lupka u menjacu tak tak kao zupcanici da preskacu tako neki zvuk probao sam u rikverc, tad se gusi motor ali ne reaguju tockovi, reduktor kao da je ostao ubacen, inace traktor je IMT 539, pa ako je neko imao slican problem ili zna o cemu se radi bio bih zahvalan da napise po nesto, sta me ceka?

Z

Zuty

Guest
Re: Problem sa menjacem(cudan zvuk)

Posto mi niko do sad ni je odgovorio ja i cale smo sad skinuli deo po deo i u pitanju je redukcioni(planetarni) sistem je otiso sve.

Na vrh