• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Netko iz okolice Koprivnice?

komer

Iskusan lik
Tu od
1 Srp 2008
Poruka
4,152
Neznam da li je adekvatan podforum,no neznam da li netko živi u okolici Koprivnice,ili je u blizini Velikog otoka,trebam uslugu,pa ako netko ima volje pomoći,neka se obrati na pm.
Hvala

bhorv

Dobro znana faca
Tu od
26 Ruj 2008
Poruka
2,667
Neznam da li je adekvatan podforum,no neznam da li netko živi u okolici Koprivnice,ili je u blizini Velikog otoka,trebam uslugu,pa ako netko ima volje pomoći,neka se obrati na pm.
Hvala
Bilo bi poželjno da navedeš šta trebaš??? Možda kakvog jamca za kredit??.. takav ti se sigurno neće javiti.

komer

Iskusan lik
Tu od
1 Srp 2008
Poruka
4,152
Trebalo bi pogledati nekakvu motorku,300km u oba smjera mi se ne vozi ako je neki mulj,pa bih nadoknadio putne troškove i uslugu.

novcky

Član
Tu od
27 Srp 2012
Poruka
292
koliko se ja sječam, otok ti je gore negdje kod legrada prema dubravi. Ja ti idem v utorak v centrometal i v koprivnicu tam kraj podravke v jednu firmu, pa se morem preko preloga i dubrave spustit do koprivnice. Inače idem prek vž i ludbrega al skoro da mi je isto. Javi kontakt na pm

Najnoviji postovi

Na vrh