• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Novi

M

Misek_Chipsy

Guest
Pozdrav,
Kristijan iz Krapine, kaj reč. Registrirao sam se da pronađem neke informacije o električnoj shemi za Tomeka, budući da se radila komplet restauracija TV-420, i pri kraju je, te je na redu slaganje strujne instalacije kod koje sam brutalno zapeo budući da je to isprebrikano do kaosa.

Znam da bi sama shema trebala postojati negdje unutar ovih 1500 stranica:
http://poljoprivredni-forum.com/showthread.php?t=16178&page=1403

No nekako nemam vremena pretražiti svih njih 1500, nadam se da postoji koja dobra duša koja bi mi mogla staviti link na istu? Dakle treba mi kompletna instalacija /električna shema za tomo vinkovića (TV-420), da bi sve doveo u red kako spada, vjerojatno ču provlačit kompletnu novu, i stavit osiguračku kutiju iz ovog stolječa :twisted:

Hvala :)
 
B

BAGERISTA

Guest
Ljep pozdrav i dobrodoša...............:partyman: :partyman:
 

Najnoviji postovi

Na vrh