• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

OBAVIJEST - Posljednji pozdrav Ajkuli

vargas

Aktivni član
Tu od
15 Kol 2012
Poruka
523
Bili smo si dobri, ja sam ga zvao Morski pes, nije se ljutio niti zamjerio. Kad je bila prilika svratili bi jedan do drugoga. Njega je dugo jebao kredit za Sonaliku, mene za Hurliman, ali nije se predavao, išao je dalje podignute glave uz sve nevolje bio je uvijek spreman na šalu.
 

hotela

  
Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,262
Otisao jos jedan mladi covjek:cry:,zasto, jel to posteno,nemam rijeci,tuzan sam kao i vi,laka mu gruda.Znam da je smrt sudjena svima nama,nemozamo birati cas,ali opet zasto tako mladi ljudi odlaze,zasto neide po redu.No ,opet tko smo mi da preispitujemo bozji plan,tesko nam se ljudima stime pomirit,nadam se da je kolega blize bogu nego mi smrtnici.
 

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Tek sam sada primjetila.

Erni, prijatelju, zbogom.
Borče koji nikada nisi posustao, niti kada ti je bilo najteže, tražio si uvijek izlaz i nijedan posao ti nije bio pretežak da održiš svoje gospodarstvo i dobrobit svoje obitelji.

Jednom, kada se sretnemo tamo gore, gricnuti ćemo opet zajedno čokoladu najbolju od svih - onu našu.

Pozdrav prijatelju, nađi mir i spokoj i pazi sa neba i dalje na svoju obitelj.
 

zaja

Administrator
Osoblje foruma
Tu od
16 Tra 2007
Poruka
1,921
Sretan ti nastavak putovanja Ernest. ❤️
 

reider

Aktivni član
Tu od
9 Velj 2012
Poruka
839
Upravo danas pronašao ovu temu. Ne mogu ni vireovati, da ni tebe več nema. Zbogom i pozdari mi majku i moju dragu, aku jih sretneš tamo gore negdi. Vidjet čemo se nekdje, jednom....:cry:
 

zaja

Administrator
Osoblje foruma
Tu od
16 Tra 2007
Poruka
1,921
S velikim zakašnjenjem, sretan ti nastavak putovanja Ajkula. ❤️
 

Najnoviji postovi

Na vrh