morati ću i ja preko skele, nije me bilo 10 godina u dubici, jel nas još ružno gledaju tamo, taj put mi se nije svidjelo
morati ću i ja preko skele, nije me bilo 10 godina u dubici, jel nas još ružno gledaju tamo, taj put mi se nije svidjelo
raspitaj se po baranjskim selima,ja sam u Suzi kupio polovne iz beljskih vinograda po 15 kn,2,5 m prenapregnuti betonPozdrav, da čujem vaše mišljenje što se tiče stupova, naime planiram sam radit stupce i računam nekih cca 10 kn za betonski a možda bi se našli i bagremovi za tu cijenu
Evo imaš u ovom postu kako ja radim stubove.
http://www.poljoprivredni-forum.com/showthread.php?p=857554#post857554
Oko 6 do 6,5 KM odnosno 3 do 3.30 evra. U zavisnosti od cijena građevinskom materijala.
U devetom mjesecu kupio betonske stupove u Našicama firma AMB.
Po stupu plaćao 27 kn (3,6 eura) u cijeni bio i dovoz cca 50 km te istovar kranom na voćnjak.Stupovi visine 2,20 m.
Kako sam u sustavu PDV-a još sam dobio povrat poreza 25% tako da me je stup izašao 2,7 eura.
Ne znam koliko je isplativo sam raditi stupove, ispada kada ih drugi naprave da još i zaradiš :lol::lol::lol:!!!!
No bez obzira riječ je o stupovima koji sa pdv-om koštaju 3,6 eura, a ako ih sam radiš koštaju 3,3 eura i još moraš kupiti (raditi) kalupe.
Htio sam naglasiti da je pre mala razlika u cijeni u odnosu na rad.
!