JamesDouglas
Član
- Tu od
- 4 Svi 2025
- Poruka
- 37
Znaci da budem Majka Tereza? BTW, tamo se pise o pravu pristupnog puta do parcele, to je druga kategorija.Ako nemas vremena citati, ostavi metar vise.![]()
Znaci da budem Majka Tereza? BTW, tamo se pise o pravu pristupnog puta do parcele, to je druga kategorija.Ako nemas vremena citati, ostavi metar vise.![]()
Sjećam se, prije nekih 35-40 godina, tata se rastal i ponovo oženil. Došla pomajka i posadila lučice odmah uz među, naravno, nije ona znala da se to ne smije, jer se nije moglo sa kravicama "stezati" pa našem. Iz toga je ispala svađa bar dvije , tri godine dok nisu susedi prihvatili da nije to napravila namjerno nego iz neznanja.
Kravice nisu napravile nikakvu štetu na ratarskim usjevima, ali na lučicama bi.
Danas, sa traktorom na tuđe posijano-posađeno, stvarno nema smisla, jer si mu sve uništio.
Gle. Jednogodišnje kulture se siju do međe.
Višegodišnje se sade da ti krošnja kada naraste ne prelazi među.
Znači 3-5 metara od međe.
Ne možeš šljive na među saditi..
Ak je šaka tolka onda su mu i cipele sigurno veće četiri broja,, dobro se čuvaj,,,Meni je moj susjed rekel da više ne prelazim plota dok njega nema doma, a žena mu je sama. Inače bu zaigrala sjekira. I to je to, nema više na susjedino. K tome još ima šaku velku kak moje tri skupa.![]()
Ve sam u velikoj nedoumici. Ak se kojim slučajem gospođa od suseda naguzi prek međe,čija je onda pozadina,moja ili susedova 🤔. Rekel bi da pripada meni,ak je v mojem zračnom prostoru 🤣🤣🤣