Ha pa manje pije svaki ako trebaš manje gasa oz. dodaješ to je kod. 3 cilindar i turbina je tako da se negde kod 1500 obrtaja upali izpod tega pa ugasi. za djelove neznam
Carraro je od ti naštetih dugli i manje diže prvi kraj. Sati ima nešto više nego 1000. a ima i nešto više neko 4000ccm zato trebaš manje gasa. Jedan več kmet je imal lamborginija r2 i mu menjalnik prošal al taj nešpara traktor sad si je kupijo r3 90 konja. A drugi je zadovoljan i da ne pregrije se al nima takovih priklučaka ki ima još štoreta uz tega. A jen na forumu ima same argona(70 konja,3 cilindra i turbinu, i nekoliko je laži i krači)vuče 2 brazne pluge prekretače un je isto zadovoljan sa njim(al obavezno utegi napred kad ide orat.
A sad cene su takve jedino ako od države dobiš al mi nismo išli u to jel smo mali kmeti. I radimo samo za sebe kadi kakvo delo sa baliranjem il kopanjem bagerom.
Aja brzine baš to inventor po slovenski. Ručica na kojoj premikaš al češ napred ali nazat je zakon saj za naše drage i kratke njive ako si sposoban šofer možeš nazat se vozit ko napred samo mislim da sam sam došal samo do 2 ili treče brže u rikverc.
Za menjalnik imaš 4 ruće. Ta invetor, unda ruča sa 4 brzina unda tri reduktora i zec i žaba. Une četri šaltaš med vožnjo za druge pa treba ustavit.
Za hurlimana upoče neznam ako ima ko u našim krajima. al mislim da ima jel su to same,hurliman i lamborgini u jednoj grupi traktora.
Kočnice premoju od prve kad ga vozimo registrirat probamo na cesti kako primeju i obavezno se treba svezat sa pasom za sedeš jel možeš da proletiš čez šajbu
Sad taj carraro ima zračno hlajenje i ako puno radiš u prašini treba i više čisti filter. Taj lamborgini ima vodno. Prekretači su mislim da teži od 3 braznih plugova al netrebaš se rikverc vozit al zato se trebaš okretat i trebaš bolj ukretniji traktor to je milim da lamborgini,hurliman i same bolj nego carraro.
brzo pišem... Pa sve pomešam.. A sad pišem prek telefona..
Mi osebno smo uzeli sa 4 cilindra jel kou govorili nam judi da se manje pregrije. Al opet neznam ako to vazi jel taj lamborgini mislim da ima vodno hladenje.. Mozda te bude najbolje trgovac preprical oz. Koji ti je blizi ili ima blize servis.