• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Općenito

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
2,293
kod mene pred 2 god bila sitnija tuča od ovoga, pa mi je grožđe sve stradalo...svaka bobica koja i najmanji udarac dobila propast će...

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
2,293
Tu je i slijedeca godina stradala jer su rozgve ostecene...to sad odmah prskat pa se.mozda spasi za slijedecu godinu...ali trebat ce vremena da se to oporavi...bas jadno...

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
4,914
Ja sam išao I pričao kod članova udruge. Ja nisam mogao zamisliti da čovjek od 60+ godina sjedi u redu na podu i plače.
Zovu me članovi, kažu vinograda više nema. Samo panjevi stoje.

To su tolike štete da je to nezamislivo i nenadoknadivo.

Marko1986

Iskusan lik
Tu od
12 Ožu 2009
Poruka
985
Bas zalosno i skroz demotivirajuce.. siguran sam da nase drzavne i poljoprivredne rukovodioce te uvoznicke poduzetnike to upce ne brine jer na Kosovu ce sigurno roditi vinogradi pa Hrvati nemaju bojazni..

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
2,293
Kod mene je bila takva, cak i veca tuca pred cca 30 god. U 8mj. Rokovo. Proscenje je onda kod mene. Veli tast da su se bundeve razletile od tuce. Ljudima su bile rupe u fasadama kao da je rat bio...

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
6,176
Tu je i slijedeca godina stradala jer su rozgve ostecene...to sad odmah prskat pa se.mozda spasi za slijedecu godinu...ali trebat ce vremena da se to oporavi...bas jadno...
Sve točno, probaj več sutra prskanjem posušiti rane.

Na vrh