• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Opet "naš" ČO! Dokle?

bobostar

Aktivni član
Tu od
14 Pro 2009
Poruka
1,560
Evo teksta sa vecernji.hr

Država lažnim seljacima isplatila 400 milijuna kuna

Petar Čobanković, potpredsjednik Vlade i ministar poljoprivrede, organizirao je sveobuhvatnu istragu s ciljem da ustanovi tko je novinarima Globusa dao podatke o aferi s poticajima. Poljoprivredni inspektori, piše Globus, otkrili su velik broj lažnih poljoprivrednika koji primaju nemale državne poticaje pa se procjenjuje da varalice u tim malverzacijama godišnje otmu 400 milijuna kuna državnog novca. Ne znamo kako je završila Čobankovićeva istraga o previše pričljivom djelatniku ministarstva, ali voljeli bismo znati rezultate istrage o lažnim poljoprivrednicima i tko će odgovarati za pljačku državnog proračuna.

Više na: http://www.vecernji.hr/kolumne/u-kamenjaru-posjekli-78-tisuca-stabala-kolumna-314110
 
S

seljaček

Guest
Nemreš vjerovat, bande lopovske, a lik bi najurio čovjeka koji to hoće raskrinkat. Tko će odgovarati za to, hoće li te građevinske tvrtke i ostali koji su neosnovano primili te poticaje vratiti taj novac (hoće li im se zaplijeniti imovina)? Mislim da svi znamo da će se sve uspješno po tko zna koji put zataškati jer tu ima previše tih građevinara povezanih s onima na vlasti. Tko je pošten ispada da je nesposoban i glup a tko krade, laže i vara je sposoban i uspježan poduzetnik i gospodin jer je pronašao rupu u sustavu i izvukao lovu i hvala Bogu da ne će odgovarati nego će i drugi put iskoristiti priliku koja mu se ukaže jer se to kod nas može tako raditi.

Neka samo pljačkaju treba samo pljačkat ovo malo sirotinje što je još ostalo od Hrvatske i tako če ju progutat europski vlastelini i buržiji.
 
B

bosniahos

Guest
ma nebi valjdak

U mom ataru ima tip koji u dosluhu sa ljudima u dvije županije godinama vara državu na poticajima a na jedvite jade ga uhvatili sa nekoliko tona narezanog duhana.Poduzetnik nema šta.Najnovije kupio sinu na finjaka Suzuki HAJABUSU od istih poticaja i još mu ostalo dobrićina svi ga fakat znaju u našem kraju.:weedman::weedman::rolleyess::lol::lol:
 

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
opet"naš"ČO!Dokle?

nebumo se mi dali njima ,jer kažu stariji ljudi da se ovdje na balkanu uvjek ratovalo netko bude rekao da mi nismo balkanci ali ja osobno radije ču biti to nego neki naperlitani Europejac:axe:
 
Na vrh