• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

OPG, troškovi, pravila...korisno...

adan

Član
Tu od
5 Sij 2013
Poruka
410
Molio bi ali stvarno,ako netko točno zna podatke o opg (davanja i sl.) da napiše da mogo ove naše iz agencije u splitu stirat u jednu stvar,jer me već godinama hebu oko ovoga,a nitko ti nezna dat točne informacije!

unaprijed hvala

p.s. ne mislim na inf. "rekla-kazala"

Postoje pravila regulirana Zakonima. Samo pitaj konkretno što te zanima jer je to jako široko područje i puno zakona je u igri. Kakva opg imaš ili želiš. Koji je tvoj status zaposlen, nezaposlen, penzioner. Kako želiš prodavati. Možeš poslati na mail ako želiš. I ne pišem rekla kazala, ako za nešto nisam sigurna to i napišem.

Steyr 01

Član
Tu od
25 Kol 2012
Poruka
654
I ja sam napisao točne iznose koje plačam prema rješenju porezne uprave, Dolaze po 4 uplatnice, + dopunsko.. do 2013 su bile 3 uplatnice. I to plačam nekih 6 godina od kad sam nositelj opg-a do tad sam bio zaposlen.

foler

Član
Tu od
17 Lis 2014
Poruka
431
Isplati li se uci u pdv ako mislis potrositi 200.000kn na sadnice i pripremu terena? Visegodisnji nasad pa tek u trecoj godini krece dobit? Imam stalni posao, 40g. Parcela oko 9Ha, eko, koliko bi dobio poticaja za to da vidim jel bi mi to moglo pomoci u odrzavanju nasada?

Avam

Član
Tu od
28 Svi 2017
Poruka
107
Molim za pomoc dobit cu novce iz ruralnog razvoja i proci cu granicu od 80 i nesto tisuca kuna poticaja godisnje pa me zanima kaliko je mjesecni ili godisnji porez i da li mi se povecavaju mjesecna davanja za mirovinsko i soc? Hvala

Na vrh