• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

opg vacenovski

  • Temu pokrenuo opg vacenovski
  • Datum prvog posta
O

opg vacenovski

Guest
lijep pozdrav od opg vacenovski!!
mi smo obiteljsko gospodarstvo koje se bavi proizvodnjom mlijeka i ratarstvom.nalazimo se u Dubravi,to je ona Dubrava koju nepravedno nazivaju "vrbovečka" a mi nastojimo spriječiti da nas se tak naziva.dakle-samo Dubrava,jedna jedina u Hrvatskoj.
imamo trenutno 15 mlijčenih krava i četri junice,svoj laktofriz i najdraži Dukat.:icon_oak:
obrađujemo 60 rali zemlje.
na gospodarstvu nas je troje,ja sam ženska trećina-zadužena za krave i mlijeko:biggrin:,a sin zna sve odgovore na ratarska i mehanizacijska pitanja:icon_fU:
pozdrav iz Dubrave!!:icon_pidu:
 

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
Pozdrav i dobro došla,ma nije Dukat toliko loš koliko ga stranac upropastio,ugodno druženje sa ostatkom ekipe na forumu želim:(y)::(y):
 

oficir

Dobro znana faca
Tu od
23 Velj 2013
Poruka
7,051
Dobro nam dosli i puno nam pomogli,pa i mi vama naravno.:D:
 

Najnoviji postovi

Na vrh