• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Oranje, oranje, oranje...4

AntonioJD

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,384
A Steyr tanjura, pripremio sam ga za prskalicu narednih dana i tako, plug mu je na li la, baš ako bi morao za silu...

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,801
Danas brat orao za tritikal i na 20+ cm kamen. Sreća da nije prevelik bio pa nije bilo ni štete. Inače nikad tu nismo našli ni kamenčić.

Prilozi

• 20241023_181406.jpg
    20241023_181406.jpg
    53.9 KB · Pregleda: 93

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,902
Da to nisu posijali majstori što su kanalizaciju radili

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,801
Nije mejaš skoro na sred ledine nikako a sumnjam da je i od aglomeracije, jer orano je nakon kaj su oni završili sa poslom.

Nik89

Aktivni član
Tu od
22 Velj 2022
Poruka
147
Kao treba biti 14 cola ali hvata 34 cm. Mislim da je to zbog toga jer je na kajle slozeno stelanje pa da onda nije full precizno

mladenko

Iskusan lik
Tu od
27 Sij 2011
Poruka
1,308
Nije mejaš skoro na sred ledine nikako a sumnjam da je i od aglomeracije, jer orano je nakon kaj su oni završili sa poslom.
Vidiš da je isklesan, taman za mejasa, to ti je ostalo iz prvog svjetskog rata... iscupao sam nekoliko takvih....

Najnoviji postovi

Na vrh