• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas 2

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,868
Danas sam utvrdio kako nas trgovački lanci kradu,,mada sam to znao i prije,,, naime ja otišo u hipermarket Bingo,, i uzeo komad pršuta,, ispod kojeg je stajala žuta etiketa,,Akcija,,26,,,, i nešto k.m.,, i još nekih za unučad slatkiša,,,i na kasu,,,
Tamo mlada dama kuca i traži novce,,odmah sam svatio da ono tamo i ovo na kasi nije ista cijena,, al fakat,, frka mi je bila,, moro ići po unuka u školu,, i nisam reagovo,,kasirka je otkucala 34,,i nešto po kg., 20251208_180837063.jpg
To je taj komad,, e sledeći put se budem pripremio i sve posliko i napravit ću frku,,

domy_os

Iskusan lik
Tu od
18 Lip 2021
Poruka
1,278
Uopće nemam naviku gledati račune, ali morat ću se natjerati jer i mene su prije koji dan preveslali u EuroSpinu, naplatili su mi jednu teglu više i popalili 4,6 eura. I to sam slučajno ulovio kad sam htio baciti račun, tko zna koliko puta su to ranije napravili.

NikolaT55

Iskusan lik
Tu od
17 Velj 2020
Poruka
2,162
Nemam ni ja, ali to je greška, zašto, baš zbog takvih situacija za koje smo si nažalost sami krivi. Moj otac je uvijek uzimao račun, došao kući i pogledao što je kupio, ako se nešto nije poklapalo isti tren je nazvao ili otišao ponovno u dućan, uvijek su mu vratili novac, ili je kod sljedeće kupnje imao neke proizvode gratis.

NikolaT55

Iskusan lik
Tu od
17 Velj 2020
Poruka
2,162
Da ne ostane neispričana priča.
Iako je već par dana kod kuće, sada je i službeno, papiri uredni, prepis riješen.
"Lambo", dobrodošao, vjerujem da bude od pomoći i neka je sretno na svim poljima.

Prilozi

• IMG_20251206_123245.jpg
    IMG_20251206_123245.jpg
    54.2 KB · Pregleda: 13
  • IMG_20251206_123205.jpg
    IMG_20251206_123205.jpg
    63.9 KB · Pregleda: 13
Na vrh