• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Orezivanje voćaka: Električne škare za orezivanje vinograda

  • Temu pokrenuo alicewang
  • Datum prvog posta
Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
A

alicewang

Guest
Bok,

Ovaj proizvod se može dobiti iz naše kompanije. Tražimo uvoznik u Vašoj zemlji.
002-work-normal-01.jpg

electric-0197.jpg

electric-0202.jpg

electric-0180.jpg


http://www.timewollin.com/hr

Štedi rad brzo električne škare za obrezivanje, za vinograde i voćnjake. Je opremljen sa visoko-energetske litij baterija, punjenje baterija može biti 6-8 sati neprekidnog rada, najveći rez do 3 cm u promjeru. Opremljen sa punjačem, održavanje alata i dodatne donirao smicanja oštrica.

srdačan pozdrav,

Alice Wang
Peking Time Wollin Tech Company
Dodaj: Soba 112, Zgrada Tech, 5-4 kvadratura AnWai Beiyuan
Chaoyang distrikt, Peking, PORCULAN 100.012
Tel: + 86 10 84129021, 87052157
Faks: + 86 10 84450098
Web:www.timewollin.com/hr
Mail: info@timewollin.com
Msn: timewollin@hotmail.com
 
V

Vinkos

Guest
Draga Alice,

Pošto odlično baratate sa prevoditeljima, vjerujem da Vam ni ovo neće biti problem prevesti. Očito imamo problem u komunikaciji, od naše prve suradnje koja je bila prošle godine u srpnju. I dalje ostaje otvoreno pitanje rezervnih dijelova kao i njihovih cijena. Niti jedno ni drugo nismo od vas dobili u 48 + 18 mailova konverzacije. Smatramo da je malo naivno pretpostaviti da se električne škare neće kvariti, zar ne? Bilo je je kvar uzrokovan jamstvenim uvjetima bilo nepažnjom korišćenja krajnog korisnika. Također smo Vam ukazali na serijski propust koji do danas nije otklonjen ni sa Vaše strane (strane trgovca) ni sa strane proizvođača. Tako da smo morali sami u vlastitoj režiji pronalaziti riješenje.

Također Vam skrećem pažnju da smo Vam poslali zahtjev za predračun za još određenih količina škara i da nam niste odgovorili. Razumijemo, kako smo primjetili na web stranici pokrivate dobar dio svijeta, pa Vam je jedna mala Hrvatska usputna ili bonus stanica. Pitamo se ako ne možete odgovoriti na mail sa narudžbom, kako bi tek odgovorili na što drugo?

Recimo na ovakove situacije...
dsc00018mj.jpg


Pucanje reduktora usljed ljudskog faktora koji nažalost nije trebao biti razlog lomjenju škara. Jer vjerujemo da Vi tako stručni i kad ste već preuzeli maloprodaju u Hrvatskoj govorite MPC cijene za cijeli svijet. I voljni ste prodati i u takovom obliku.

Također ima i ovakovih situacija...
p1040372.jpg


Sreća je naša, što kao tvrtka profesionalno nastojimo pronaći riješenja i pružiti najkvalitetniji odnos sa kupcom. Tako smo uložili određene napore da pronađemo proizvođača i ishodimo rezervne dijelove na stanju. U mogućnosti smo servisirati električne škare iz kineske maloprodaje istog modela škara.

Poštovani forumaši, sadašnji i potencijalni kupci,

Ispričavamo se na zauzetom prostoru i samo smo htijeli dočarati stvarnost. Ovo je prvi slučaj da su Kinezi krenuli u maloprodaju, naime oni funkcioniraju tako da sa Vašom avansom uplatom plate proizvod kod proizvođača. Razliku ostavljaju sebi. Usljed gomilanja ogromnih količina novaca iz cijelog svijeta sa malim mjesečnim troškovima, osobe postanu presigurne i počnu se odvajati od matične kompanije, počnu raditi isti posao. Nastoje preuzeti klijente, matična tvrtka se razočara i kod proizvođača blokira isporuku proizvoda (da ne bi otkazao starog kupca), tako da oni i uspiju prodati nešto, no kasnije se teško dolazi do dijelova. Ne znamo da li je slučaj i ovdje ali na taj mail se već duže vrijeme javlja Mr. Jack.

Ukoliko kupujete, poželjnije je kupovati od proizvođača što Timewollin nikako nije. Cijena je povoljnija uistinu kod Timewollina jer ipak naručuje za svijetsku maloprodaju.

Za sve informacije ovog tipa škara možete dobiti kod Vaših forumaša Petar i Kontam koji imaju veliko iskustvo sa ovim škarama.

Ispričavamo se još jednom.
Hvala.
 
B

Bobo

Guest
Kad vec kvarimo oglase jedni drugima, da i ja nesto napisem: kolega dobio ovakve kineske skare na testiranje, baterije napunio i nije stigao ni jedan red vinograda odraditi s njima, obadvije baterije sto je dobio u kompletu je istrosio.

Na kraju otisao i dao 10 000Kn za Felco...

Posto je inace ovako reklamiranje na forumu (dodjes, ostavis oglas, odes) nepozeljno, ova tema ide pod kljuc da ljudi vide ovaj drugi komentar koji je puno bitniji od samog oglasa.
 
Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh