• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

pad vrijednosti traktora i priključnih strojeva

powershift

Dobro znana faca
Tu od
13 Stu 2007
Poruka
2,912
poslao sam ti pp poruku, dobro bi mi dosao tvoj broj telefona da se cujemo

E

Emirr

Guest
ako bi isao na povlasticu i to bi bilo regularno, kazes 4 godine zbrana otudjenja, sad mi reci kolika je usteda ako ides preko povlastice, npr auto koje u njemackoj platis 9000 EURA koliko ustedis sa tom povlasticom
kod nas ti je zaprana otuđenja 3 godine...ja sam prije 2 i po godine uvezao na povlasticu audija A4 2.0 tdi 2006 godiste,cijena auta ti nesmije biti veca od 30 000 km,mi smo ga platili oko 14 500 eura stim da smo dobili povrat pdv-a 19 % na izvoz iz njemacke.znaci mozes kupiti iz njemacke novo na povlasticu ali do 30 000 km...kod nas su se zeznuli pa udarili zabranu na 2 godine a auto smije voziti po zakonu samo onaj ko ima punomoc i ugovore o izdrzavanju osobe na kome je povlastica(100% invalid)

magla

Član
Tu od
11 Ožu 2008
Poruka
325
ja sam mislio kupovati auto iz njemačke kad baciš matematiku neisplati se jer dobar auto tamo košta isto kao i kod nas, jedino ako hoćeš nešto izvoženo onda sa nađe nešto za male pare

Na vrh