• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Palete

basf100

Novi član
Tu od
21 Svi 2015
Poruka
3
Ovako: mislim da paciti u proizvodnju paleta dosta sam čuo o tom iznisu. Znate li možda tko odkupljuje palete u Italiji i sl. i koje su cijene?????

Plemeniti

Dobro znana faca
Tu od
16 Pro 2008
Poruka
1,728
Ja neznam dal da se covijek na ovaj post smije ili da se place,,,

Buduci da vidim da (ono osnovno) trziste nemas zanima me govoris li talijanski?
Buduci da si samo cuo da je to dobar biznis zanima me jos nekoliko osnovnih stvari, koji tip ili vrstu paleta mislis izrađivati, poznajes li samu tehnologiju izrade finalnog proizvoda, posjedujes li ijedan stroj koji je potreban da bi se osposobila linija za proizvodnju, imas li stalan izvor sirovine za izradu paleta, imas li ljude koji bi taj proizvod finalizirali, imas li kapitala da isfinanciras barem tromjesecnu proizvodnju prije nego krene bilo kakva naplata?

Necu ovom prilikom spominjati pogon za proizvodnju, raznorazne dozvole, ateste i sve ostalo vezano uz proizvodnju jer o tom mozemo kasnije,,,

Dongfeng

Dobro znana faca
Tu od
9 Tra 2013
Poruka
1,416
Ne znam sta si se upalio kao pokvaren zub. Covjek se raspituje kakvo je trziste, sta mu je potrebno za proizvodnju.....

Plemeniti

Dobro znana faca
Tu od
16 Pro 2008
Poruka
1,728
Ne znam sta si se upalio kao pokvaren zub. Covjek se raspituje kakvo je trziste, sta mu je potrebno za proizvodnju.....

Daj mi objasni gdje si ti to iscitao u onom prvom postu?

ili to ja mozda ne vidim cijeli post,,,:s:

Dongfeng

Dobro znana faca
Tu od
9 Tra 2013
Poruka
1,416
Procitaj prvu recenicu,ispada da je covjek napisao najvecu glupost na svijetu.

Za ostali dio posta se slazem.

Plemeniti

Dobro znana faca
Tu od
16 Pro 2008
Poruka
1,728
Pa da budem iskren osim toga sto tezi ka izvozu ne vidim nista drugo pametno napisano u tom postu,,,
Zapravo prva recenica mi je nekako nejasna, neznam sto znaci boldano,,,
Ovako: mislim da paciti u proizvodnju paleta dosta sam čuo o tom iznisu. Znate li možda tko odkupljuje palete u Italiji i sl. i koje su cijene?????

Dongfeng

Dobro znana faca
Tu od
9 Tra 2013
Poruka
1,416
Valjda je trebalo da pise"Mislim se baciti u proizvodnju......"

Najnoviji postovi

Na vrh