• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Radovi u šumi, izrada drva

smilan

Iskusan lik
Tu od
16 Tra 2017
Poruka
2,754
3-4 dana prije mladog mjeseca i u toku sedmice mladog mjeseca sklonost povredama je najizraženija. To je u svim granama privrede ili bilo gdje da se radi. Tad je najveći broj saobraćajnih nezgoda, mnogo stradalih životinja na putu.. lica koja imaju određene psihičke probleme tad su najizraženiji ..

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
4,143
Za punog mjeseca nema ni seksa, barem ne pri meni. To se zna. Baba više ni ne pita, samo pogleda u nebo i zna na čemu je. Još mi samo fali da mi se desi nekakva nezgoda na krevetu ili kuhinjskom stolu. Neće da može.:ppozdrav:

Najnoviji postovi

Na vrh